C3 1,4hdi siemens jak má immo??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
C3 1,4hdi siemens jak má immo??
Jak má immo?? Mám tu jednoho co nejede zkusil bych jednotku motoru ale nemám jeho kód neumím ho vyčíst takže přehodit BSI,jednotku motoru a čip v klíči??
Čtečka je kde kolem spinačky jsem si ničeho nevšiml.
Čtečka je kde kolem spinačky jsem si ničeho nevšiml.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
- hansdob
- Aktivista
Takže sráč na jinou ŘJ,BSI,ČIP jede pěkně.
No teď k problému to že se v tom někdo předemnou štoural jsem věděl (bylo řečeno 2 servisy) auto nemá čip ( nechápu že na to nepřišli nebo proč neřekli respektive majitel neřekl ale jsme v ČR že ) v klíčku takže jet logicky nemůže no pin už mám. Jenže nejdou přizpůsobit klíče zadám pin zadám počet a napíše “kontroluje klíč” takže jako “vadný” v BSI píše ze je připravena na přizpůsobeni a ŘJ motoru blokovana. V ŘJ motoru čeká na odpověď BSI. Příští týden zkusím ještě nový klíč a uvidíme ale dřív jsem neměl problém přizpůsobit starší klíče k jinému C3
No teď k problému to že se v tom někdo předemnou štoural jsem věděl (bylo řečeno 2 servisy) auto nemá čip ( nechápu že na to nepřišli nebo proč neřekli respektive majitel neřekl ale jsme v ČR že ) v klíčku takže jet logicky nemůže no pin už mám. Jenže nejdou přizpůsobit klíče zadám pin zadám počet a napíše “kontroluje klíč” takže jako “vadný” v BSI píše ze je připravena na přizpůsobeni a ŘJ motoru blokovana. V ŘJ motoru čeká na odpověď BSI. Příští týden zkusím ještě nový klíč a uvidíme ale dřív jsem neměl problém přizpůsobit starší klíče k jinému C3
- hansdob
- Aktivista
Re: C3 1,4hdi siemens jak má immo??
Teď jsem narazil na tento svůj dotaz. Tak jen aby příště někdo věděl byla vadná BSI . Posílal jsem ji na opravu. Do týdne zpět cena 2 tis a poštovný. Funguje bezvadně od tě doby bamotáno 23000km.