Umrtveni za jizdy touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Umrtveni za jizdy touran
Ahoj,
Mam problem s turinem...z niceho nic za jizdy dojde k vypadku napajeni...vterinova zalezitost, vsechno zhasne, ani nestacim slapnout na spojku a zase to bezi.
Stalo se mi to i jednou po zastaveni a vypnuti a vytazeni klicku, zaregistroval jsem to tak ze se neodemklo auto. Na budikach v tu chvili naprosta tma, reakce na otoceni klicku zadna, odemknuti, zamknuti dalkou - nic
Auto je v tu chvili total mrtvola, jako kdyby byla odpojena baterie...po chvilce ok, najede uplne vse.
Komplet teda vyresetovano - cas, palubak atd...
Kontrola baterie, kostry v motorovym prostoru, vse ciste, dotazene.
Chyby nejaky byly, ale ja trubka si je nevyfotil...
V motoru, kontrola chyb jednotky centrální elektroniky a tam stejne jako jinde myslim svorka 30 horni mez prekrocena. Az se to stane, upresnim...
Altik jsem delal cca 30 tis zpatky...
Je mi divny ze by kuli prebijeni doslo k odpojeni komplet kary, ze by nejaka ochrana ?
Nejake rady, nebo podobne zkusenosti ?
Diky
Mam problem s turinem...z niceho nic za jizdy dojde k vypadku napajeni...vterinova zalezitost, vsechno zhasne, ani nestacim slapnout na spojku a zase to bezi.
Stalo se mi to i jednou po zastaveni a vypnuti a vytazeni klicku, zaregistroval jsem to tak ze se neodemklo auto. Na budikach v tu chvili naprosta tma, reakce na otoceni klicku zadna, odemknuti, zamknuti dalkou - nic
Auto je v tu chvili total mrtvola, jako kdyby byla odpojena baterie...po chvilce ok, najede uplne vse.
Komplet teda vyresetovano - cas, palubak atd...
Kontrola baterie, kostry v motorovym prostoru, vse ciste, dotazene.
Chyby nejaky byly, ale ja trubka si je nevyfotil...
V motoru, kontrola chyb jednotky centrální elektroniky a tam stejne jako jinde myslim svorka 30 horni mez prekrocena. Az se to stane, upresnim...
Altik jsem delal cca 30 tis zpatky...
Je mi divny ze by kuli prebijeni doslo k odpojeni komplet kary, ze by nejaka ochrana ?
Nejake rady, nebo podobne zkusenosti ?
Diky
Touran 2.0 tdi
-
- Nováček
-
- Nováček
Raz som riesil podobny problem na 3c passate bolo to v tych lisovacich ockach ako to ide z baterky na starter a do tej hlavnej skrinky je to zatavene zmrstovackami a tam bol zly spoj a tiez tak to blblo auto nezmyselne zavady stahovalo stropne svetko vypinalo xenony , ale moze byt chyba aj inde tazko sa to hlada pokial je zavada obcas niekedy
Tak dneska opet projizdka cca 100 km a zas bez problemu...
Sevrenej sverac jsem teda mel, protoze jsem za sebou mel vozejk prolejvaku...
Ale budu doufat ze "pomohlo ocisteni ukostreni a pojistek "
A ze uz se to opakovat nebude...
Diky za postrehy, doufam ze uz se nebudu muset ozvat znovu
Sevrenej sverac jsem teda mel, protoze jsem za sebou mel vozejk prolejvaku...
Ale budu doufat ze "pomohlo ocisteni ukostreni a pojistek "
A ze uz se to opakovat nebude...
Diky za postrehy, doufam ze uz se nebudu muset ozvat znovu

Touran 2.0 tdi