Sharan 99 afn
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sharan 99 afn
mam taky problem so sharanom 99 motor afn, pri zapnuti climatroniku sa mi spustia oba ventilatora chladica a je ejdno ci nastavim teplotu na LOW alebo HI, v pamati zadna chyba. viete nieco poradit ?
- daniel.987
- Přispěvovatel
Re: Sharan 99 afn
Dřív jsi si toho nevšiml, nebo to nedělalo?kevino píše:mam taky problem so sharanom 99 motor afn, pri zapnuti climatroniku sa mi spustia oba ventilatora chladica a je ejdno ci nastavim teplotu na LOW alebo HI, v pamati zadna chyba. viete nieco poradit ?

Sharan ASZ
Octavia AGR
Octavia AGR
- daniel.987
- Přispěvovatel
V režime AUTO beží kompresor vždy, ak je vonkajšia teplota nad +5C, alebo nad +3C (záleží od verzie softwaru climatronicu). Mne to robí tak isto. Je to normálne. Väčšinou teda používam ECON, hlavne kvôli spotrebe, a načo mám zbytočne drať kompresor
v chladnom počasí ho len zhruba raz za mesiac na chvíľu zapnem, nech sa premaže. Keď sú mrazy, nedá sa to- jedine v garáži v teple 

- daniel.987
- Přispěvovatel
takže tu sú čerstvé výsledky testov
octávia TDI 1999 climatronic - áno, vždy keď nesvieti ECON, fučia vetráky
golf TDI 2003 climatronic - áno, tak isto
golf TDI 1999 manual A/C - áno, vždy keď je A/C ON, fučia aj vetráky
robia to všetky a určite je to OK
Pri HI už nejde režim auto, vtedy tam nesvieti nič- ale aj tak ventilátory bežia. Od LO až po HI, vždy keď nie je režim ECON, a teplota je viac ako limit, vetráky bežia.

octávia TDI 1999 climatronic - áno, vždy keď nesvieti ECON, fučia vetráky
golf TDI 2003 climatronic - áno, tak isto
golf TDI 1999 manual A/C - áno, vždy keď je A/C ON, fučia aj vetráky
robia to všetky a určite je to OK
Pri HI už nejde režim auto, vtedy tam nesvieti nič- ale aj tak ventilátory bežia. Od LO až po HI, vždy keď nie je režim ECON, a teplota je viac ako limit, vetráky bežia.