Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
taky mi to na PDčku napíču startuje na frit, ale mam čistič brzd pod v palubce a hadičkou do sání a stačí brnknout a jde na první otočenípom3ranc píše:Tak jsem to začal testovat sám .. Mám tu na pokusy Volvo v40 1.9td .. Je tam renault motor, CRko 85kw.. Na test jsem vyjel 50l vyfritu,, Tváří se to normálně, jede to stejně, jen to měkčí .. akorád starty na prd.. na čistej i řízlej cca 10% naturalu to nechce po vychladnutí chytat.. fakt to točí třeba 15 -20 vteřin než to chytne... za tepla se to 4ktát převalí a chytne.Když to vypláchnu pří dojezdu tak v poho,, Při startu můžu hned přepnout na oil .. chytne na naftu než to tam doteče a pohoda.. Nádoby mám zatím v kufru s ručníma ventilama.. Ještě jedna vsuvka.. když jsem po dojezdu otevřel kuft,, přepnul ventily ale úplnou náhodou jsme zapomněl otevřít vracečku do nádrže .. tak za minutu u motoru vyletěla hadice a celej motor i všechno okolo zeblitý.. ještě že jsem mel otevřenou kapotu a většina vylítala ven okolo(i tak to byla komedie na parkovišti u paneláku)
.. Každopádně budu pokračovat..