Kluci do čeho najlepší ponorit hrdzave sučiastky zakusnute v sebe? coca cola , ocet ,brzdová kapalina? máte niečo vyskušane?
dík
odrezovač ponorna lazen
Moderátoři: šulda, Moderátoři
odrezovač ponorna lazen
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Re: odrezovač ponorna lazen
Jestli je to jen železo, tak brzdovka. Dal jsem do ní jednou štípačky, co ležely asi rok nebo dýl na dešti. Nešlo s nima hnout ani obří silou tří opičích samců.
Po tejdnu v lázni chodily jak nový.

Po tejdnu v lázni chodily jak nový.

Oct asv 2000, DieselPower
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
https://m.alza.cz/hobby/kittfort-odrezo ... 9341520802~#
Do tohoto odrezovače jsem na cca týden ponořil kovové příchytky na lapače nečistot. Po týdnu byly čisté na stříbrný kov a šroubky jsem povolil. Byla to jedna rezavá koule od bahna. Na jisto vím, že bych šroubky utrhal kdyby se to neodrezilo. Jinak každý den jsem s tou skleničkou zatřepal.
Do tohoto odrezovače jsem na cca týden ponořil kovové příchytky na lapače nečistot. Po týdnu byly čisté na stříbrný kov a šroubky jsem povolil. Byla to jedna rezavá koule od bahna. Na jisto vím, že bych šroubky utrhal kdyby se to neodrezilo. Jinak každý den jsem s tou skleničkou zatřepal.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Ocet funguje spolehlivě, občas zatřepat. Pokud chceš zkusit tak si sežeň třeba starou podkovu a uvidíš.
Já mám nejlepší zkušenost s kyselinou citronovou, to nechápeš co to s tím železem dělá,pytlík kyseliny, zalejt horkou vodou a podle hloubky koroze nechat pracovat, třeba sikovky knipex nalezený po zimě venku totálně rezavý stačila půlhodina 

2 tyzdne v brzdovke nepomohlo potom sem to supel do octu a za 2dni to islo pekne rozpojit
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Díky za zpětnou vazbu. Budu muset přejít z garáže do kuchyně. 

Oct asv 2000, DieselPower