motor při jízdě zdechne závada v paměti žádná, motor te za deset minut nastartovat a jede dál třeba půl hodiny jak kdy, tak si říkám hal je snímač na vačce, na klice je jen generátor impulzů, tak jsem objednal hal snímač vačky a hledám, prohledám celou vačku a snímač jsem nenašel od vačkového kola nevede žádný drát?
co stím?
nemám momentálně program řízení motoru a kde co je dík za pomoc
hlásí to ještě sporadická N146 ale je tam napojena power krabice tak ta závada je asi normální
a 109 když to nenastartuje tak neproblikne žhavení, tak mi řekni na co ti kreténi prodávají u AHF v kelly hal na kliku a gernerátor impulzů na klice se třema drátama,
snímač na klice jsem měl venku je tam znak audi a žádné číslo, prohledali jsme ho dvakrát lupou dva nezávisle na sobě
Ja som mal začiatkom roka tiež problém- nepreblikne šprirálka a neskočí. 109 aj kabeláž ok a nakoniec to bola elektrická časť spínačky. Vtedy sa mi tuším ale nedalo spojiť s rj motora.
Pár mesiacov neskôr to začalo blbnúť znovu, vtedy to ale bola rj, ale vypisovalo mi to chyby el. Obvodu na podtlakovom systéme a pod.
Octavia 1 Combi - AHF, 2001, 49x xxx km -ex
Octavia Tudor - 1961, 42PS, 17 xxx km
Octavia 1 Combi - ASV, 2002, 34x xxx km
Alhambra 1 - ANU, 2003, odhadom 400 xxx km