Zdravím, věděli byste prosím jaká je žárovka v kastlíku a jaká ve stropních světlech pro sedadla vzadu?
Jsou tam sufitky nebo takové co jsou na osvětlení SPZ?
Do kastlíku by měla jít K5622 n3P 12V 3W ale nevím rozměr pokud je to sufitka a nezdá se mi že by tam šla ta plochá žárovička.
Octavia 1 2004 jaké jsou kde žárovky?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1 2004 jaké jsou kde žárovky?
Octavia 1 1.9TDI 96kw
Re: Octavia 1 2004 jaké jsou kde žárovky?
Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag

No vidíš to, a minuta k ničemu. Kastlík tam na výběr není a jestli je nad sedadly vzadu W5W je taky takové nejasné. Třeba kufr tam neni vůbec. Navíc u těch podélných žárovek tam stejně neni délka na kterou jsem se ptal. Hlavně ale že to bylo za minutu.
Octavia 1 1.9TDI 96kw
dobře tak minuta to nebyla, ale víc mi zabralo to sem překopírovat než to hledat 
Kaslík: 1x Žárovka 12V/3W (originální číslo N0177262)
Osvětlení vzadu uprostřed stropnice: 1x Žárovka 12V8/10W (originální číslo N0177234)
Osvětlení vzadu u madel: 2x Žárovka W5W-12V 5W (originální číslo N0177532)

Kaslík: 1x Žárovka 12V/3W (originální číslo N0177262)
Osvětlení vzadu uprostřed stropnice: 1x Žárovka 12V8/10W (originální číslo N0177234)
Osvětlení vzadu u madel: 2x Žárovka W5W-12V 5W (originální číslo N0177532)
Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)

O1 měla měla osvětlení vzadu uprostřed stropnice? Jsem ani netušil.
Já si teda nebudu stěžovat na to kolik času zabralo něco přidat, když ten čas nemám tak příspěvek nepíšu a když čas mám tak odpovím bez pindání ale děkuju i tak protože nevidím důvod odpovídat někomu nepříjemně.
Pro doplnění:
Ano jak píšeš, vzadu u madel klasika jako jsou na SPZ
V kastlíku sufitka 25mm ale tak krátká se v ledce na aliexpressu moc sehnat nedajá takže volím 31mm a roztáhnu tam trochu plíšky aby se vlezla
Dík a čus
Já si teda nebudu stěžovat na to kolik času zabralo něco přidat, když ten čas nemám tak příspěvek nepíšu a když čas mám tak odpovím bez pindání ale děkuju i tak protože nevidím důvod odpovídat někomu nepříjemně.
Pro doplnění:
Ano jak píšeš, vzadu u madel klasika jako jsou na SPZ
V kastlíku sufitka 25mm ale tak krátká se v ledce na aliexpressu moc sehnat nedajá takže volím 31mm a roztáhnu tam trochu plíšky aby se vlezla
Dík a čus
Octavia 1 1.9TDI 96kw
Všeobecně to je o tom, že spousta lidí napíše jednoduchý dotaz který může sám pořešit za pár minut a čeká až to za něj někdo udělá. Ve finále má výsledek o hodně později.
Člověk se pořád učí.
Chápu, já než napíšu dotaz tak hledam na googlu, hledám pres vyhledavani v octavia fb skupinach, projizdim navody na youtube jestli tam nenajdu odpověd, pripadne jiné možnosti kde najít odpověd, až pak píšu dotaz.
Nekdy proste i když je to smesne jednoduchy dotaz tak ta odpověd neni jednoduše dohledatelná. Pro nekoho kdo to resil minuly tyden a vi presne kde to dohledal tak treba odpoved najde.
Sorry že jsem se predtim nevyjádřil hezky ale už mi vadí tady ty odpovědi typu "Minuta hledání to sis mohl najít sám" "to bys mel vedet a jestli to nevíš tak se do toho ani nemontuj" "jak muzes mit papiry když toto nevíš". Na fb si lidi poradi normalne slusne ale tady už mi prijde ze odpovidaji jen mrzuti automechanici ktere se*e že mají málo kseftu nebo nevím.
Nekdy proste i když je to smesne jednoduchy dotaz tak ta odpověd neni jednoduše dohledatelná. Pro nekoho kdo to resil minuly tyden a vi presne kde to dohledal tak treba odpoved najde.
Sorry že jsem se predtim nevyjádřil hezky ale už mi vadí tady ty odpovědi typu "Minuta hledání to sis mohl najít sám" "to bys mel vedet a jestli to nevíš tak se do toho ani nemontuj" "jak muzes mit papiry když toto nevíš". Na fb si lidi poradi normalne slusne ale tady už mi prijde ze odpovidaji jen mrzuti automechanici ktere se*e že mají málo kseftu nebo nevím.
Octavia 1 1.9TDI 96kw
Odborný fórum a FB je drobet rozdíl. Pro profíka jsou tyhle opakující se prkotiny červenej hadr. Opět napíšu všeobecně, protože je to stejný v různých odvětvích a otázky typu "kterou rukou si mám vytřít zadek" na odborných fórech pochopitelně vyvolávají i negativní reakce. Na FB ti ochotně nafotí kterou rukou je to lepší. Když se mě někdo zeptá kolem PC jak má např. napsat @, tak mu nedám rybu, ale ukážu mu jak se ryby chytají. Na FB dostaneš tupou odpověď AltGr+V nebo AltGr+ě.
Než někdo zasoptí, uvědomte si prosím že to píši s nadhledem a zkuste pochopit reakce na otázky jednoduše a samostatně řešitelné
Než někdo zasoptí, uvědomte si prosím že to píši s nadhledem a zkuste pochopit reakce na otázky jednoduše a samostatně řešitelné

Člověk se pořád učí.