trhac: To jsem rád že máš někoho před auta koho znáš a věříš mu a nemusíš se obávat. Já takové možnosti nemám. Mám u nás v prdelákově na výběr jeden servis kde když dojedu tak si řeknu přesně co chci udělat a on mi to udělá a teď mi rozvody dělal rodinný známý tak jsem si to chtěl prověřit jestli k němu dát auto i příště nebo už radši ne. Po rozvodech to mělo nějaké zvláštní zvuky, mělo to zvláštní zvuky i před rozvody ale zase trochu jiné. To já ale nechci tady řešit, já chci řešit napnutí rozvodů a na to jediné jsem se já ptal.
martinsidlo: Já se v autě hrabu ale zas tak se nevyznám, když do mně něco mechanik zahučí tak nemám znalosti na to mu oporovat, když to budu řešit s tím kdo je dělal co si asi tak představuješ že mi řekne? Myslíš si jako že z něho vyjde něco jiného než "To tak má byt, co řešíš?" Jako že by si hanil svoji vlastní práci? Automechanik by nepřiznal ani kdyby tam dal řemen obráceně.
roman1648: A co mu mám jít jako říct? Hej prosímtě napnul si mi to správně? Si děláš prd*l ne? Já nikde nezmiňuju kde v servisu to bylo a nikdy bych to neudělal ani kdyby to chtěl někdo vědět. Řeším to z toho důvodu abych se za 1. něco nového o autách dozvěděl a za 2. abych si ověřil práci servisáka jestli k němu příště dát auto znova nebo radši zkusit k jinému
mountune: A ty mi dáváš radu jakou? Že jsem kolenovrt a mám to dát někomu kdo si za to bere víc? To je jako záruka kvality nebo co? Kdo se ptal?? Divím se snad že řeším sračky? Ptal jsem se na jednoduchou otázku napnutí rozvodů.
Super že má každý energii poučovat jak řešit problémy a jak žít život a komu to jít říct do očí ale sami nevíte jestli je tam kolečko kulaté nebo šišaté

(Já to třeba nevím ale normálně to napíšu a nedělám zbytečně chytrého) Pak kdo je tady teoretik a mudrlant.
Když se někdo na fóru ptá, a nejste si jisti s tím co mu radíte tak mu prostě nic nepište, nechte si svoje chytré rádoby rady od cesty a přejděte na jiné téma fóra kterému už třeba rozumět budete. Nechci ukazovat na všechny, jsou tu super kluci kteří mi odpoví krátce, výstižně, k věci a z vlastní zkušenosti. Ale pak jsou tady ti co píšou na 96ASZ na kterém dělali zatím jen zadní stahovačku a chtějí radit o rozvodech a nakonec to překlopí na debatu že si mám najít jiného mechanika a vrážet víc do auta a nebýt kolenovrt a vlastně se v tom vůbec nešťourat a sednout a jezdit.
Prosím vás, když uvidíte příště že se tady na fóru na něco ptám a nejste vlastníkem stejného auta se stejnou motorizací, ani mi tam neodepisujte, ušetříme si psaní. Hezký den všem