Vw T6 2,0tdi 110kw tlakuje do sani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Vw T6 2,0tdi 110kw tlakuje do sani
Jestli neprasknul rozvodak nevim,ale rozvody byly delany nedavno v Nemecku odkud to privezl kamarad uz s touhle zavadou.Jeste me napada,jaka je tady vacka,nemuzou se pri potkani protocit laloky?Ze by to bylo spatne nacasovany?Nevi nekdo?
Seat toledo AFN,bylo,teď BMW 330d a služebák Octavia 4x4 bls zatím cca 145ps 

Da se okem poznat pootoceni palcu vacky?Mate s tim nekdo zkušenost?

Ja by som to skontroloval aretačným prípravkom na vačkový hriadeľ. Používa sa napr. Pri výmene rozvodov keď chceš nastaviť motor do hornej úvrate. Myslím že ma stál asi 10eur.
Okem nepoznáš. Jedině nějak měřit oproti druhému kusu. Já když dělal protkaného karoqa, tak na tom nebylo vidět vůbec nic. Ono se to hne třeba o pár stupňů a to nijak nevidíš. Ale já věděl že je potkaný. S řemenem o pět zubů mimoto jelo normálně.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tady to bude o vic,ze sani jde tlak.Jenze ten celej vackovej modul mi tezko nekdo pujci,abych to porovnal.Stacila by i fotka zaaretovanych vacek.

Já fotku nemám, jediné vzít druhé auto, klidně jiné, ony ty moduly jsou tuším stejné napříč koncernem, no a sundat víko, to nedá tolik práce. Ale mám obavu že toho moc nepoznáš. Já u toho.karoqa když jsem to nastavil na aretaci tak ten motor taky nejel. Když jsem to hodil o těch asi 5 zubů někam, tak ten motor normálně jel. Ale jestli to foukalo do sání to netuším. Každopádně jsem měl ty moduly zaaretované vedle sebe a okem nebylo vůbec nic poznat.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tady by to melo byt poznat,tohle bezi tak nejak normalne jen na volnobeh jinak to cerne huli a nema vykon.Zkusim sejnat jiny auto nebo fotku.