Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Co je moc to je moc.
Jo, paráda, a ten kdo to dojede do smrti tak na to pak hrozně spěchá jak kdyby měla vypuknout třetí světová 
Původní motor
transit 2.2
- Přílohy
-
- 20251107_100250.jpg (2.97 MiB) Zobrazeno 885 x
S jakou údržbou? Jaké díly se měnily?
Vstriky a cerpadlo jednou a jinak olej a filtry a 3x rozvody, a pak nejakej altik a starter a spojka...
Pěkné. Která verze motoru?
Vim ze to ma 85kw ale kod z hlavy nevim. Do vanoc tam asi bude milion
dnes tu bol známy na káve ma autodopravu a stare tranzity s motorem 2,5 mali na tachometre 1,5 -1,6 mil/Km mal 3kusy a isli s týmto najazdom do sveta dal sa o nich nevie nič a na firme ma este 2kusy s motorom 2,2 a tie maju okolo 1,1mil Km . Na motore všetko povodne len alternátor šatrter atd
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Ked som k nemu este jazdil robit nejaké opravy tak tam mal sudy oleja nejaký lacný tusim z ELITu VAT oil 10w40 menil po 10-12 tis km . Este mal aj Audi A6 2,5 s tým motorom kde sa omleli vačky aj tam daval tento lacný olej ale po 10tis ho menil. Audina mala vtedy okolo 300tis a vačky povodne
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
VAT oil som používal v predchádzajúcom aute a pohoda.
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
3 měsíce stará řemenice, odjeto 2500km. I ten dekl to odnesl. Řemenice INA. Tak já už nevím co montovat.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Na Forda jsem před lety dával Corteco a byly tam vymazané nápisy a oválky Ford.
Jenom pro zajímavost, dva roky zpátky jsem měnil v rámci prací na motoru spodní řemenici u jinak špičkového / na svojí dobu / motoru Renault 1.6-16v K4M7xx, měl jsem od dodavatele jak INA, tak SKF apod. všechno +- vypadalo stejně, cenově něco 800kč až 2 500kč, nakonec jsem za 1 148kč koupil originál díl Renault - France a bylo.
Jenom pro zajímavost, dva roky zpátky jsem měnil v rámci prací na motoru spodní řemenici u jinak špičkového / na svojí dobu / motoru Renault 1.6-16v K4M7xx, měl jsem od dodavatele jak INA, tak SKF apod. všechno +- vypadalo stejně, cenově něco 800kč až 2 500kč, nakonec jsem za 1 148kč koupil originál díl Renault - France a bylo.
Tady origo skoro 10. Teď je tam corteco. Doufám že vydrží
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km