Chtěl bych poprosit někoho nebo jestli můžete někoho doporučit, kam se mohu obrátit ohledně přenastavení rozvodů.
Dával jsem nové komplet, start dobrý, ale během jízdy se rozsvítila kontrolka motoru, diag chyba P0252
Motor běží, řekl bych trochu víc hlučnější (možná se mi to zdá) z výfuku černý kouř nejde, ale smrdí to slušně.
Aktuálně nemám přípravky, ale i tak bych byl raději kdyby mi někdo pomohl dát to do pořádku.
Auto stojí v Klášterci nad Ohří, tak prosím někde v okolí, může být Kadaň nebo Chomutov. Přijedu.
Díky předem, Zdeněk
nastavení rozvodů 1.9 66kw AHL Chomutovsko
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nastavení rozvodů 1.9 66kw AHL Chomutovsko
Octavia 1 1.9Tdi 66kW + Octávia 2 1.9Tdi 77kW
Re: nastavení rozvodů 1.9 66kw AHL Chomutovsko
A co tam potřebuješ za přípravky ???
Tohle není raketoplán s proměnným časováním nebo něco podobného...
Spodek nastavit na rysku - oknem v převodovce nahoře pod přírubou na vodu vidíš výstupek, jakoby trojúhelníček, vačku na pravítko otvorem pro vývěvu ale nastavíš to i pohledově prostě aby byl zářez v rovině s plochou hlavy a čerpadlo zakolíkovat,nemusíš mít origo kolíky,stačí vrták 6mm nebo i šroubek M6...toť vše
Tohle není raketoplán s proměnným časováním nebo něco podobného...
Spodek nastavit na rysku - oknem v převodovce nahoře pod přírubou na vodu vidíš výstupek, jakoby trojúhelníček, vačku na pravítko otvorem pro vývěvu ale nastavíš to i pohledově prostě aby byl zářez v rovině s plochou hlavy a čerpadlo zakolíkovat,nemusíš mít origo kolíky,stačí vrták 6mm nebo i šroubek M6...toť vše