Kluci podviný projev - po studeném startu to jde jakoby na tři,tarokuje,kouří bíle a jakože dost,tlaky cajk, někde mu měnili vstřiky za starší a prý to asi dělá od té doby ale stačí se rozjet,motor se najednou uklidní,jde pěkně na 4,výkon vše cajk,ani na plný ceres to nezakouří ani náznakem ani bíle ani černě,ale - stačí to nechat klepat minutu na volnoběh a vše se opakuje,začne zakopávat a bíle hulit, myslím že ty vstřiky nebudou zázrak, v závadách uloženo něco o zaseknutí prvního a třetího vstřiku ale nevím jestli to bylo uložené z minula
EGR nový,na zkoušku i zaslepen,nemá vliv
Turbo repas, byl seklý wastegate,nemá vliv
Je to stará Puma 88kw se suchým DPF a pos autem něco jako druhý kat, byly oba totálně ucpané asi jak ty vstřiky předtím byly ko, tak jsem je "vyčistil" majzlem a trubkou, nemá vliv,pořád stejné
Boxer 2.2Tdci motor hulí bíle
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Boxer 2.2Tdci motor hulí bíle
Nezkoušel si přes diagnostiku udělat adaptaci vstřiků?
Mám Ducato, taky 2.2, dal jsem tam nějaký vstřiky z Transita, zapsal IMA kódy, ale furt to běželo jak nějakej Cummins truck. Zvukové jak Mazda RX7. Udělal jsem adaptaci, párkrát si to zaklepalo a dobrý. Ale chce to vědět, že ty vstřiky aspoň nějak fungujou.
Mám Ducato, taky 2.2, dal jsem tam nějaký vstřiky z Transita, zapsal IMA kódy, ale furt to běželo jak nějakej Cummins truck. Zvukové jak Mazda RX7. Udělal jsem adaptaci, párkrát si to zaklepalo a dobrý. Ale chce to vědět, že ty vstřiky aspoň nějak fungujou.
Re: Boxer 2.2Tdci motor hulí bíle
Vstřiky se vytáhnuly z auta který pošlo na korozi a do poslední chvíle jelo pěkně,možná to chce něco jak říkáš protože jak se to ohřeje tak to jede parádně, no jak bude chvíle tak to zkusím