Zle som to napisal,zaruku moze niekto dat na to,co robi/soft+robota,cize na motor a diely urcite nie,co viem tak na motor,pokial ho nespravim/nevyrobim tak zaruku nemozem dat.A to ze odide turbo,tak to je jasne,nemusi byt ani motor upraveny resp RJ a turbo spravi pa pa,mam znamych,co mali Passaty 2.5TDi a bez uprav,a turba menili ako na beziacom pase,jeden tri krat a druhy tiez,stastie ze v zarukeRaptor181 píše:Suhlasim.tmracing píše:dusan: okilen som dodal ze zasa to ze ma niekto predajnu, halu, dielnu, vybavenie neznamena ze to co ti s autom spravi bude dobre... jednoducho treba si vyberat podla referencii a hlavne realnych skusenosti inych ludi nie len podla toho ze ma dielnu a vybavenie
DUSAN
Aku chces dat zaruku na chiptuning? Mozes dat zaruku na chip ale nie na nieco ine. Ak majitel auta po chipovani bude zastudena nakladat autu a odpali pol motora das mu zaruku a zaplatis mu to?Zaruku mozes dat maximalne len na chip a pracu.
Chiptuning na Renault dCi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je to tak ja pise Dusan.Ono k uprave auta co potrebujes?Pajku,nejakej programator,flasher apod.
No a hlavne softwary.Chiptuning je jen elektronicka uprava.
Nechci se nikoho zastavat,ale pokud softy jsou kvalitni tak bych neresil kde to dela.
Jen co jsem koukal na web tak pokud delaji vsechno co maji napsano,tak to vybaveni stoji peknej granat.Hlavne novy typy ridich jednotek BDM flasher a OBD flasher na nove typy ridich jednotek.
No a hlavne softwary.Chiptuning je jen elektronicka uprava.
Nechci se nikoho zastavat,ale pokud softy jsou kvalitni tak bych neresil kde to dela.
Jen co jsem koukal na web tak pokud delaji vsechno co maji napsano,tak to vybaveni stoji peknej granat.Hlavne novy typy ridich jednotek BDM flasher a OBD flasher na nove typy ridich jednotek.
Chip 1.9 dCi 95 kW
Ahoj, koho byste mi, prosím, doporučili na chipování 1.9 dCi 95 kW? A proč zrovna toho? A proč ne někoho jiného?
Děkuju za pomoc.
Děkuju za pomoc.
JTD
V dCi se nevyznám, to nezapírám. Ale troufnu si tvrdit, že o Boschi něco vím. Proč by zrovna tento motor neměl jít upravit? Nejde mi o nějakou "pseudo-racing" úpravu. Když to padá do nouze, je to lemplovství tvůrce map.
Anebo ne?
Proč by ten motor neměl vydržet? On je špatný už v sérii?
Doufám, že to nebereš jako osobní útok. Chci se vyvarovat průseru na novém autě. Díky za pomoc. Jo a je to Suzuki Grand Vitara, ale to by snad nemuselo vadit...
Úspěšný nový rok všem!
Anebo ne?
Proč by ten motor neměl vydržet? On je špatný už v sérii?
Doufám, že to nebereš jako osobní útok. Chci se vyvarovat průseru na novém autě. Díky za pomoc. Jo a je to Suzuki Grand Vitara, ale to by snad nemuselo vadit...

Úspěšný nový rok všem!
Naposledy upravil(a) kamilv dne 31 pro 2007, 23:20, celkem upraveno 1 x.
JTD