astra 1,4 16V rv2003
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- smoula
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Reknu ti to tak bud je mas spatnu listu ale si psal ze tam mas s funkcniho a nic tak to nebude listum.Tak se podivej jestli dobre funguje snimac otacek kliky a vacky (pres osciloskop) a jestli jsou dobre tak si promer vedeni mezi zapalovacim modulem a ŘJ motora a pak si promer jestli ma ŘJ motora vsechny plusy a minusy a jestli vse bude OK tak je nejspis ŘJ motora K.O.
Co nejde silou jde jeste vetsi silou

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
to agr vrta hlavou aj mne, zaslepim ho dnes, nasiel by si software bez agr do takejto jednotky?kouzelník píše:No já bych zaslepil AGR nahrál bych do jednotky nový softwer pro chod bez AGR a jestly ti to nepřestane dělat tak budeš mít nejspíš zakarbonovaný dříky ventilů,kór jestly s autem jezdíš často krátké vzdálenosti.Jednotka to nejspíš nebude ta větčinou odejde trvale.
uz sa mi inac stalo ze som mal odidenu takuto jednotku ale vzdy to vypisovalo vnutornu chybu ecu.
Pokiaľ ideš zaslepiť EGR, neviem prečo by bolo potrebné meniť soft v RJ. EGR si predsa bude cvakať - hlásiť do RJ svoj pohyb, ale nebude mať vplyv na motor ani na hlásenie chyby.jojco píše:to agr vrta hlavou aj mne, zaslepim ho dnes, nasiel by si software bez agr do takejto jednotky?kouzelník píše:No já bych zaslepil AGR nahrál bych do jednotky nový softwer pro chod bez AGR a jestly ti to nepřestane dělat tak budeš mít nejspíš zakarbonovaný dříky ventilů,kór jestly s autem jezdíš často krátké vzdálenosti.Jednotka to nejspíš nebude ta větčinou odejde trvale.
uz sa mi inac stalo ze som mal odidenu takuto jednotku ale vzdy to vypisovalo vnutornu chybu ecu.
Nový soft by som dával, ak by som chcel EGR odpojiť na konektore.
Vtedy potrebuje nový soft, aby RJ odpojený EGR neregistrovala.
Pri zaslepovaní pozor na ihlu - ak presahuje je potrebné v záslepke urobiť jamku.
Ospravedlňujem sa kúzelníkovi i okurovi. S hrôzou som zistil, že odporúčam netechnické riešenie. Zaoberám sa elektronikou už 47 rokov a toto sa mi, ako ja viem ešte nestalo.kouzelník píše:Jednotka není blbá,pozná zaslepené AGR ze snímače hmotnosti nasáteho vzduchu,při bržděni motorem se zaručeně rozsvítí,když to bude zaslepený,proto je lepší když s ním vůbec nepočítá.
Asi už začínam viac brať aj ekonomickú stránku veci, ale máte pravdu všetko vplýva na všetko a moja rada bola netechnická. Sorry.