ALHAMBRA-Stredovy panel

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Robert Grečko
Nováček
Odpovědi: 0

ALHAMBRA-Stredovy panel

Příspěvek od Robert Grečko »

:rip: Caute vsetci, potrebujem poradit, ako vybrat stredovy panel na Alhambre, tam kde sa nachadzaju tri otocne gombiky na kurenie a klimu. Nesvietia mi tam ziarovky a potrebujem to vybrat, aby som to nepolamal. Dik za radu. (LOL)
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

na jaky alhambre????1 nebo 2 (LOL) POKUD 1 tak pokud je to stejny s klimtronicem tak kastlik pod nim ven radio ven a optrne vycvaknout celej panel ven.jak je to potom nevim ...u climatronicu se musi celej rozebrat a jsou tam takoví malinkaty zarovicky ktery jsem nemel a ani nikdy nevidel tak jsem to zas slozil a vykaslal se na to...hold mi cudliky na teplotu nesvitej (wallbash)
Robert Grečko
Nováček

Příspěvek od Robert Grečko »

(LOL) Je to Alhambra I 81 kW AFN, r. v. 1999 s mechanickou klimou (tri otocne gombiky rovnakej velkosti - zlava ventilator, ked zatlacis dovnutra zapne vnutornu cirkulaciu, v strede ovladac teploty studeny-teply, ked zatlacis dovnutra zapnes klimu, napravo smer prudenia vzduchu do vyduchov). :scooter:
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Zespodu od rádia to normálně snadno odcvakáš. Žárovka je tam jen jedna a světlo od ní je rozvedeno světlovodem (takový plast úplně na prd). Dodělával jsem si k tomu přídavné osvětlení LED diodami a teprve teď to nemá chybu.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
patrik.kloucek
Aktivista

Marek77 píše:Zespodu od rádia to normálně snadno odcvakáš. Žárovka je tam jen jedna a světlo od ní je rozvedeno světlovodem (takový plast úplně na prd). Dodělával jsem si k tomu přídavné osvětlení LED diodami a teprve teď to nemá chybu.
jj je to mozny...ja rozdelaval climatronic protoze mi nesviti ani jedno tlacitko na ubirani a pridavani teploty...a prave pod nima je ta malilinkata zarovicka...jinak jsou tam vsude klasika velky...
matelko22
Přispěvovatel

Příspěvek od matelko22 »

patrik.kloucek píše:na jaky alhambre????1 nebo 2 (LOL) POKUD 1 tak pokud je to stejny s klimtronicem tak kastlik pod nim ven radio ven a optrne vycvaknout celej panel ven.jak je to potom nevim ...u climatronicu se musi celej rozebrat a jsou tam takoví malinkaty zarovicky ktery jsem nemel a ani nikdy nevidel tak jsem to zas slozil a vykaslal se na to...hold mi cudliky na teplotu nesvitej (wallbash)
takze ak mi nesvietia gombiky na climatronicu (alhambra 2) tak sa ani nemam pokusat to rozobrat kedze nie su na to zarovcicky????
SEAT ALHAMBRA 1,9 tDI 85kW
Toyota LC100 4,7 V8
patrik.kloucek
Aktivista

matelko22 píše:
patrik.kloucek píše:na jaky alhambre????1 nebo 2 (LOL) POKUD 1 tak pokud je to stejny s klimtronicem tak kastlik pod nim ven radio ven a optrne vycvaknout celej panel ven.jak je to potom nevim ...u climatronicu se musi celej rozebrat a jsou tam takoví malinkaty zarovicky ktery jsem nemel a ani nikdy nevidel tak jsem to zas slozil a vykaslal se na to...hold mi cudliky na teplotu nesvitej (wallbash)
takze ak mi nesvietia gombiky na climatronicu (alhambra 2) tak sa ani nemam pokusat to rozobrat kedze nie su na to zarovcicky????
ale jo klidne to rozdelej....ja ty zarovky zrovna nemel a do vw to mam z ruky a nechtelo se mi tam jen kvuli tomu...a pak cekat az to objednaj a prijde to...hruza...tak jsem to radeji zase slozil a hold nesvitim no.. ;)
sarissky erich
Přispěvovatel

Příspěvek od sarissky erich »

ta co neznas jak se to rozebira (LOL) (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“