ALHAMBRA-Stredovy panel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Robert Grečko
- Nováček
ALHAMBRA-Stredovy panel

- patrik.kloucek
- Aktivista
na jaky alhambre????1 nebo 2
POKUD 1 tak pokud je to stejny s klimtronicem tak kastlik pod nim ven radio ven a optrne vycvaknout celej panel ven.jak je to potom nevim ...u climatronicu se musi celej rozebrat a jsou tam takoví malinkaty zarovicky ktery jsem nemel a ani nikdy nevidel tak jsem to zas slozil a vykaslal se na to...hold mi cudliky na teplotu nesvitej 
POKUD 1 tak pokud je to stejny s klimtronicem tak kastlik pod nim ven radio ven a optrne vycvaknout celej panel ven.jak je to potom nevim ...u climatronicu se musi celej rozebrat a jsou tam takoví malinkaty zarovicky ktery jsem nemel a ani nikdy nevidel tak jsem to zas slozil a vykaslal se na to...hold mi cudliky na teplotu nesvitej - Robert Grečko
- Nováček
Zespodu od rádia to normálně snadno odcvakáš. Žárovka je tam jen jedna a světlo od ní je rozvedeno světlovodem (takový plast úplně na prd). Dodělával jsem si k tomu přídavné osvětlení LED diodami a teprve teď to nemá chybu.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
- patrik.kloucek
- Aktivista
jj je to mozny...ja rozdelaval climatronic protoze mi nesviti ani jedno tlacitko na ubirani a pridavani teploty...a prave pod nima je ta malilinkata zarovicka...jinak jsou tam vsude klasika velky...Marek77 píše:Zespodu od rádia to normálně snadno odcvakáš. Žárovka je tam jen jedna a světlo od ní je rozvedeno světlovodem (takový plast úplně na prd). Dodělával jsem si k tomu přídavné osvětlení LED diodami a teprve teď to nemá chybu.
takze ak mi nesvietia gombiky na climatronicu (alhambra 2) tak sa ani nemam pokusat to rozobrat kedze nie su na to zarovcicky????patrik.kloucek píše:na jaky alhambre????1 nebo 2POKUD 1 tak pokud je to stejny s klimtronicem tak kastlik pod nim ven radio ven a optrne vycvaknout celej panel ven.jak je to potom nevim ...u climatronicu se musi celej rozebrat a jsou tam takoví malinkaty zarovicky ktery jsem nemel a ani nikdy nevidel tak jsem to zas slozil a vykaslal se na to...hold mi cudliky na teplotu nesvitej
SEAT ALHAMBRA 1,9 tDI 85kW
Toyota LC100 4,7 V8
Toyota LC100 4,7 V8
- patrik.kloucek
- Aktivista
ale jo klidne to rozdelej....ja ty zarovky zrovna nemel a do vw to mam z ruky a nechtelo se mi tam jen kvuli tomu...a pak cekat az to objednaj a prijde to...hruza...tak jsem to radeji zase slozil a hold nesvitim no..matelko22 píše:takze ak mi nesvietia gombiky na climatronicu (alhambra 2) tak sa ani nemam pokusat to rozobrat kedze nie su na to zarovcicky????patrik.kloucek píše:na jaky alhambre????1 nebo 2POKUD 1 tak pokud je to stejny s klimtronicem tak kastlik pod nim ven radio ven a optrne vycvaknout celej panel ven.jak je to potom nevim ...u climatronicu se musi celej rozebrat a jsou tam takoví malinkaty zarovicky ktery jsem nemel a ani nikdy nevidel tak jsem to zas slozil a vykaslal se na to...hold mi cudliky na teplotu nesvitej
-
sarissky erich
- Přispěvovatel