Problem je vtom ze mi zacalo blikat zhavienie hned po nahodeni,ale brzdove svetla svietia

Takze teraz neviem,či mi auto hlasi inu chybu,alebo je stale problem v spinaci svetiel(mozno som ho zle poskladal)
Dakujem za rady

Moderátoři: šulda, Moderátoři
jo klidě jsi to mohl poskládat zle já ti z hlavy neřeknu každý den to neměním mám v šuplíku tři a před montáží se jim mrknu na pajšl a oživím pamět spíš proměř funkci spíná to když je pedál nahoře dva piny a další dva spínají žes šel na pedál asi kvůli deceleraci milošchappy píše:Tak dufam ze to bude aj moj pripadslovacek.milos píše:nebo paličatá řídící jednotka taky když jsem to řešil poprve jsem vyměnitl tři spínače proměřoval, vagoval, žádná závada, sobota neděle v háji a nakonec to po dvou dnech zhaslo a OK miloš![]()
brzdove svetla musia normalne fungovat hned po vymene spinaca !chappy píše:Tak dufam ze to bude aj moj pripadslovacek.milos píše:nebo paličatá řídící jednotka taky když jsem to řešil poprve jsem vyměnitl tři spínače proměřoval, vagoval, žádná závada, sobota neděle v háji a nakonec to po dvou dnech zhaslo a OK miloš![]()
ale teraz uz su nejake nove som videl. inovovane. cena je skoro ta ista a vraj maju vydrzat ovela viac. ked mi odide na mojeje fabke tak zobreme ten novy typ. nic sa nenastavuje len sup dnu. a uplne inak aj vyzera. skoda ze namam foto. inak dost skoro sa sudruhovia spamatali ked tie starise spinace vyrabaju asi 5-6 rokov a teraz zistia ze su na prdpafka píše:tyhle spínače , co píše Kevino jsou na dvě věci na nic a na h---o, často se v nich vypalujou kontakty, a nebo když to někdo nezná , tak ho při montáži pohřbí,používám už pouze ty ,co se dávaly dřive , bez té aretace při montáži
uvidíš sám jak to někdy funguje , moje fábia sdi to tak měla po výměně spínače 3 x jsem ho měnil/stál pětikilo/ a i jsem ho proměřil že spínal co měl dvakrát jsem jel na vago v žádné řj nebyla žádná závada a kontrolka blikala dva dny a pak se ta paličatá řídící jednotka rozhodla že mě už nebude otravovat život cca 100 startů , přistup je tam jak nikam, že by to přestalo blikat hned po výměně nebude asi vždy pravda, měnil jsem ho už vícekrát ale z důvodů že nesvítíli brzdová světla že byl zaražený ten aretovaný čudl a s kontrolkou problém nebyl miloškevino píše:ale teraz uz su nejake nove som videl. inovovane. cena je skoro ta ista a vraj maju vydrzat ovela viac. ked mi odide na mojeje fabke tak zobreme ten novy typ. nic sa nenastavuje len sup dnu. a uplne inak aj vyzera. skoda ze namam foto. inak dost skoro sa sudruhovia spamatali ked tie starise spinace vyrabaju asi 5-6 rokov a teraz zistia ze su na prdpafka píše:tyhle spínače , co píše Kevino jsou na dvě věci na nic a na h---o, často se v nich vypalujou kontakty, a nebo když to někdo nezná , tak ho při montáži pohřbí,používám už pouze ty ,co se dávaly dřive , bez té aretace při montážiale asi maju dobre zasoby tak to museli dopredat