Blika žhavenie,spinač vymeneny...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
chappy
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Blika žhavenie,spinač vymeneny...

Příspěvek od chappy »

Nazdar pani.Nesvietili mi brzdove svetla(blikala kontrolka zhavenie),tak som objednal brzdovi spinač..jeden nepasoval,kupil som v Seate druhy a ten nefungoval!!! :x Nahodil som ten povodny,fungoval pol dna vsetko ok,potom znova blikalo zhavenie-svetla nesvietili..Tak som ten spinac rozobral vycistil zaoxidovanie,nahodil spinac...Svetla svietia,vsetko ok.
Problem je vtom ze mi zacalo blikat zhavienie hned po nahodeni,ale brzdove svetla svietia :? :?
Takze teraz neviem,či mi auto hlasi inu chybu,alebo je stale problem v spinaci svetiel(mozno som ho zle poskladal)
Dakujem za rady ;)
Seat Toledo 2000,AGR,66KW
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

no ono to signalizuje víc chyb a pokud použiješ nahoře tlačítko hledat tak to určitě najdeš
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

nebo paličatá řídící jednotka taky když jsem to řešil poprve jsem vyměnitl tři spínače proměřoval, vagoval, žádná závada, sobota neděle v háji a nakonec to po dvou dnech zhaslo a OK miloš
chappy
Sběrač informací

Příspěvek od chappy »

Tlacitko som použil :) nasiel som vsetky dostupne informacie na fore o spinaci,aj o hlaseni chyb-tych je moznych šest... ;)
Auto ide super.Chcem len vediet to,ci som mohol ten spinac poskladat zle tak,ze svetla svietia,ale chybu hlasi.
chappy
Sběrač informací

Příspěvek od chappy »

slovacek.milos píše:nebo paličatá řídící jednotka taky když jsem to řešil poprve jsem vyměnitl tři spínače proměřoval, vagoval, žádná závada, sobota neděle v háji a nakonec to po dvou dnech zhaslo a OK miloš
Tak dufam ze to bude aj moj pripad :D :roll:
slovacek.milos
Aktivista

chappy píše:
slovacek.milos píše:nebo paličatá řídící jednotka taky když jsem to řešil poprve jsem vyměnitl tři spínače proměřoval, vagoval, žádná závada, sobota neděle v háji a nakonec to po dvou dnech zhaslo a OK miloš
jo klidě jsi to mohl poskládat zle já ti z hlavy neřeknu každý den to neměním mám v šuplíku tři a před montáží se jim mrknu na pajšl a oživím pamět spíš proměř funkci spíná to když je pedál nahoře dva piny a další dva spínají žes šel na pedál asi kvůli deceleraci miloš
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

chappy píše:
brzdove svetla musia normalne fungovat hned po vymene spinaca !

ako si ho montoval ? treba ho len vlozit do toho otvoru a pretocit az pokial nezaaretuje. ak ti svietia stale brzdove svetla bud nie je dobre zaaretovane alebo ja v cudu. uz sa mi stalo ze mi predali spinac ktory uz niekto pouzil a poondil ho. hned som im ho otrepal o hlavu a oni bez problemov dali dalsi ze nech skusim ten hmmm (LOL)
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

tyhle spínače , co píše Kevino jsou na dvě věci na nic a na h---o, často se v nich vypalujou kontakty, a nebo když to někdo nezná , tak ho při montáži pohřbí,používám už pouze ty ,co se dávaly dřive , bez té aretace při montáži
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

pafka píše:tyhle spínače , co píše Kevino jsou na dvě věci na nic a na h---o, často se v nich vypalujou kontakty, a nebo když to někdo nezná , tak ho při montáži pohřbí,používám už pouze ty ,co se dávaly dřive , bez té aretace při montáži
ale teraz uz su nejake nove som videl. inovovane. cena je skoro ta ista a vraj maju vydrzat ovela viac. ked mi odide na mojeje fabke tak zobreme ten novy typ. nic sa nenastavuje len sup dnu. a uplne inak aj vyzera. skoda ze namam foto. inak dost skoro sa sudruhovia spamatali ked tie starise spinace vyrabaju asi 5-6 rokov a teraz zistia ze su na prd (LOL) ale asi maju dobre zasoby tak to museli dopredat (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

kevino píše:
pafka píše:tyhle spínače , co píše Kevino jsou na dvě věci na nic a na h---o, často se v nich vypalujou kontakty, a nebo když to někdo nezná , tak ho při montáži pohřbí,používám už pouze ty ,co se dávaly dřive , bez té aretace při montáži
ale teraz uz su nejake nove som videl. inovovane. cena je skoro ta ista a vraj maju vydrzat ovela viac. ked mi odide na mojeje fabke tak zobreme ten novy typ. nic sa nenastavuje len sup dnu. a uplne inak aj vyzera. skoda ze namam foto. inak dost skoro sa sudruhovia spamatali ked tie starise spinace vyrabaju asi 5-6 rokov a teraz zistia ze su na prd (LOL) ale asi maju dobre zasoby tak to museli dopredat (wallbash)
uvidíš sám jak to někdy funguje , moje fábia sdi to tak měla po výměně spínače 3 x jsem ho měnil/stál pětikilo/ a i jsem ho proměřil že spínal co měl dvakrát jsem jel na vago v žádné řj nebyla žádná závada a kontrolka blikala dva dny a pak se ta paličatá řídící jednotka rozhodla že mě už nebude otravovat život cca 100 startů , přistup je tam jak nikam, že by to přestalo blikat hned po výměně nebude asi vždy pravda, měnil jsem ho už vícekrát ale z důvodů že nesvítíli brzdová světla že byl zaražený ten aretovaný čudl a s kontrolkou problém nebyl miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“