Nové trysky Octavia 66kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Johny55
Nováček
Odpovědi: 0

Nové trysky Octavia 66kw

Příspěvek od Johny55 »

Zdravím potřeboval bych opravdu spolehlivě poradit. Každý mi říká něco jiného. Jde o vůz:

Škoda octavia (před faceliftem)
rok 1998
66kw 1,9 tdi
najeto 195 000 ( :? )

No a právě o to jde....má už dost najeto, trysky se u ní nikdy neměnily tak nevim co s tím ? a samozřejmě mi jde o přidání výkonu tak aby to neublížilo motůrku. Jeden nejmenovaný chlápek mi poradil " Pro tvůj motor jsou nejlepší volbou trysky Sprint520 nebo Sprint502."

Tak se rači ještě zeptám i tady ? předem dik za info !!!
www.najdes.com <<<=== můj web
TDi power
Sběrač informací

Příspěvek od TDi power »

využij ikonu hledat ale bejt tebou dám tam SPRINT 764 a máš hned o cca 20k víc a motoru to neublíží ba naopak
Seat Toledo 1.9TDi 66kw 1Z Sprint 520 EGR OFF tempomat,kůže,pal.pc......
Alarmy,tempomaty,navigace(i satelitní...), VAG na vw,autoelektro všeho druhu-tel:606 218 818 okolí Ústí n/L
Dukes
Site Admin

Re: Nové trysky Octavia 66kw

Příspěvek od Dukes »

Johny55 píše:Zdravím potřeboval bych opravdu spolehlivě poradit. Každý mi říká něco jiného. Jde o vůz:

rok 1998
66kw 1,9 tdi

No a právě o to jde....má už dost najeto, trysky se u ní nikdy neměnily tak nevim co s tím ? a samozřejmě mi jde o přidání výkonu tak aby to neublížilo motůrku. Jeden nejmenovaný chlápek mi poradil " Pro tvůj motor jsou nejlepší volbou trysky Sprint520 nebo Sprint502."

Nejmenovaný chlápek ti poradil dobře.V podstatě je jedno, které dáš.Cenově i výkonostně jsou na tom sodt podobně.
Sprint764 už na 66kw motoru trochu více kouří, ale pokud by ti to nevadilo, tak můžeš zvolit i je. :)
Obrázek
Johny55
Nováček

Příspěvek od Johny55 »

Dukes píše:
Johny55 píše:Zdravím potřeboval bych opravdu spolehlivě poradit. Každý mi říká něco jiného. Jde o vůz:

rok 1998
66kw 1,9 tdi

Nejmenovaný chlápek ti poradil dobře.V podstatě je jedno, které dáš.Cenově i výkonostně jsou na tom sodt podobně.
Sprint764 už na 66kw motoru trochu více kouří, ale pokud by ti to nevadilo, tak můžeš zvolit i je. :)
a i když to trochu kouří, tak to neuškodí motoru ? (Jinak na emise vymenit zpatky co ?) a ještě bych se zeptal na cenu jestli by to někdo tady udělal kde a za kolik ? předem dik za podrobnosti
TDi power
Sběrač informací

Příspěvek od TDi power »

BSLA150P520 (sprint520) - cena za sadu:
nyní: 4.976,-

BSLA150P764 (sprint764) - cena za sadu:
nyní: 5.614,-
Seat Toledo 1.9TDi 66kw 1Z Sprint 520 EGR OFF tempomat,kůže,pal.pc......
Alarmy,tempomaty,navigace(i satelitní...), VAG na vw,autoelektro všeho druhu-tel:606 218 818 okolí Ústí n/L
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

rok 1998
66kw 1,9 tdi

Mám G IV r.v.98 ALH dal jsem PP 764 a v pohodě lehce to kouří až při plným plynu :scooter:
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Před týdnem jsem dával do O1 AGR r.v. 97 sprint 764 , měla najeto 340 000km, a naprosto bez kouře :) , je fakt že je zima, nárust výkonu je znát hodně, ale musím se zastat Venci, pokaždé si auto projedu se zákazníkem ,před montáží, zkontroluji základní věci na motoru, což asi moc lidí nedělá a pak jsou zklámáni , že ten nárust není takový.
Johny55
Nováček

Příspěvek od Johny55 »

pafka píše:Před týdnem jsem dával do O1 AGR r.v. 97 sprint 764 , měla najeto 340 000km, a naprosto bez kouře :) , je fakt že je zima, nárust výkonu je znát hodně, ale musím se zastat Venci, pokaždé si auto projedu se zákazníkem ,před montáží, zkontroluji základní věci na motoru, což asi moc lidí nedělá a pak jsou zklámáni , že ten nárust není takový.
jasný no, ale nerozumim tomu jak to myslis s tim že narust vykonu neni takový ?
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

No to je prece jasny. Hodne lidi jezdi, auto potrebuji, neco se na tom pomalu zhorsuje, auto uz tak nejede. Muze to byt vaha, predvstrik, cerpadlo, dokonce palivovy filtrnebo dalsich 20 veci, pak si clovek rekne, ze tomu da trysky a pojede to lepe nez drive. Samo, ze to neni pravda, trysky nejsou samospasitelne. Kdyz chces byt spokojen, das auto napred na diagnostiku a odstranis podstatne zavady, ktere to zpusobuji, abys to pak nemusel hledat jako zavadu po vymene trysek. A to samozrejme plati i o chipu. Pak po instalaci budes spokojen. :)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“