Prosím poradte koupil jsem xsaru picasso a zjistil jsem že nesvítí po zapnutí klíčku kontrolky airbagů tak jsem vyměnil žárovičky a ted stále svítí kontrolka bočních airbagů a čelní bliká zkoušel jsem odpojit airbag spolujezdce ale nic se neděje pomoooc.
to auto jsi koupil v bazaru? Je potřeba provést kontrolu konektorů pod sedačkama. Nejlepší oprava je konektory vstřihnout a a spájet vodiče na tvrdo. v každém případě diagnostika, ušetří ti to mnoho času při hledání závady
NEjsem si jistý ale vypadá že bouraný nebylo ale 100% to říct nemůžu myslel jsem si že ty airbagy jsou vybouchaný tak jsem to pořádně prolez a jsou tam u řidiče i u spolujezdce boční jsem tak nezkoumal tak nevím
mildaluky píše:Auto mám z bazaru a dočetl jsem se že kontrolka na airbag čelní by měla 5 min. blikat a pak svítit stále ale mě pořád bliká a boční svítí imrvére.
Kde jsi se dočet že má kontrolka blikat pošli odkaz mám taky pikaču a toto slyším poprvé
Těžká noha Jarda Pikaču 2.0HDI rv.2001 najeto asi 100800Km Běloba žrout do 6,4 litru ropy jenom couračky