[b]JAK NA TO? SAG - VYRIEŠENÉ[/b]

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Robert Grečko
Nováček
Odpovědi: 0

[b]JAK NA TO? SAG - VYRIEŠENÉ[/b]

Příspěvek od Robert Grečko »

:) Knihu Jak na to Sharan-Galaxy-Alhambra som uložil na stránku http://uloz.to/177159/Jak na to - SAG.pdf. Odtiaľ si to môžete stiahnuť, čaute. Info o bufíku uložil Reesha do témy Bufík.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

nějak sem i to nedaří stáhnout...navíc to má 250mega :o
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
zizuzidan
Aktivista

manuál

Příspěvek od zizuzidan »

Stáhl sem to,ale když to chci otevřit tak mito hlásí chybu a odkazuje měto na stránky acrobat readeru.Mám verzi 8.Nevíš kde je chyba?
Dík
MichalXT
Sběrač informací

Příspěvek od MichalXT »

Pokud to někdo chce tak to můžu klidně poslat, mám to už stažený a otevřít to jde. Klidně to pošlu e-mailem (na centrum) pokud to někomu nejde.
MichalXT
Sběrač informací

Příspěvek od MichalXT »

patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

kluci me to taky nejde stahnout (wallbash) nemuzete to nekdo upnout nekam jinam nez na rapid.Tam porad musim cekat min 2hodiny a na to fakt nemam (wallbash) (wallbash) (wallbash) diky moc ;)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

patrik.kloucek píše:kluci me to taky nejde stahnout (wallbash) nemuzete to nekdo upnout nekam jinam nez na rapid.Tam porad musim cekat min 2hodiny a na to fakt nemam (wallbash) (wallbash) (wallbash) diky moc ;)
... tak jim pusť pár Euro a :scooter:... proč čekat :D

Mimochodem SAG a další věci již na Rapidu byly a jsou...
Nějaké odkazy jsou např zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=20389 stačí hledat (LOL).
GIV Variant TDi ???kW
patrik.kloucek
Aktivista

Slavkov píše:
patrik.kloucek píše:kluci me to taky nejde stahnout (wallbash) nemuzete to nekdo upnout nekam jinam nez na rapid.Tam porad musim cekat min 2hodiny a na to fakt nemam (wallbash) (wallbash) (wallbash) diky moc ;)

Nějaké odkazy jsou např zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=20389 stačí hledat (LOL).
kdybych za kazdy stahnuti souboru zaplatit pomalu 5euro tak si ji koupim a vyjde me to levnec nemyslis???? (LOL) a abych platil na mesic dopredu a nic neztahoval to je asi blbost vid?!jen jsem slusne pozadal a takovouhle pomoc jsem fakt potreboval...dik (LOL) (LOL) (LOL)
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

patrik.kloucek píše:
Slavkov píše:

kdybych za kazdy stahnuti souboru zaplatit pomalu 5euro tak si ji koupim a vyjde me to levnec nemyslis???? (LOL) a abych platil na mesic dopredu a nic neztahoval to je asi blbost vid?!jen jsem slusne pozadal a takovouhle pomoc jsem fakt potreboval...dik (LOL) (LOL) (LOL)
No já myslim že na rapidu neni jenom jedna příručka,ale hafo jinejch věcí,takže si myslim že se to vyplatí,stačí se podivat po netu a všimneš si že každej druhej to uploaduje na rapid,pokud je ti to za těžký si to na měsíc koupit za nějakejch 183,- kaček tak je mi tě docela líto,kdybys jí měl kupovat tištěnou tak za ní vysolíš takovejch 700,- a to už se myslim vyplatí. ;-)
Pokud máš ty svoje koruny opravdu tak rád tak vydrž a třeba ,když budu mít náladu ti to hodim někam jinam. :havaj:

EDIT: Jo a mimochodem ten odkaz uplně nahoře funguje uplně v poho. ;-)
Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
patrik.kloucek
Aktivista

ach jo...prosimte neni mi zatezko investovat 200 za mesic do neceho co vyuzivam...ale pokud mam stahnout jen 3 soubory tak mi to prijde zbytečny.Co je na tom tak nepochopitelnyho?Proto jsem taky slusne pozadal....
Kdby to slo stahnout uplne bez problemu tak neotravuju....a myslim ze nejsem sam komu to bud nejde nebo to neumi...viz nahore
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Takže pro lamy. :-D
Klikneš na odkaz.
Objeví se ti info o souboru na ulož.to
Klikneš pravým myšítkem na tu ikonu adobe a dáš uložit odkaz jako.
To je celý takle mi to funguje a stahuje se to. ;-)
nemam zatim čas uploadovat znova.
Jinak jde to stejně i s tim odkazem co tam je napsanej.
Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
Robert Grečko
Nováček

JAK NA TO - SAG

Příspěvek od Robert Grečko »

:) Teraz som bol na stranke: uloz to...atd. Je potrebne zadat celu adresu, na konci musi byt aj to pdf. a funguje to OK. Bolo to stiahnute uz 400x, takze to musi fungovat. Cau
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“