OCTAVIA 1.9TDI,81kW+CHIP,Poraďte prosím!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
XENON
Sběrač informací
Odpovědi: 0

OCTAVIA 1.9TDI,81kW+CHIP,Poraďte prosím!!!

Příspěvek od XENON »

MÁM OCTAVII 1,9TDI,81kW,r.v.2000.JE NA NÍ UDĚLANÝ CHIP MOTORU ASI 3.ROKY.DO TEĎ NEBYL SEBEMENŠÍ PROBLÉM,AŽ TEĎ.PŘI PŘEŘAZENÍ 2-ky,TAHÁ MOTOR DO MAX.3000ot.A NAJEDNOU ZAČNE ŠKUBAT A OBJEVUJE SE Z VÝFUKU BÍLÝ KOUŘ.NÁSLEDNÉ PŘEŘAZENÍ NA 3-KU,OPĚT MOTOR TAHÁ MAX.DO 2500ot.A ZAČÍNÁ ŠKUBAT.TAK TO POKRAČUJE AŽ DO 5-tého STUPNĚ.MOTOR JEDE MAX.130-140Km/h.PŘI SEŠLÁPNUTÍ PLYN.PEDÁLU NA PODLAHU V KAŽDÉM RYCHLOSTNÍM STUPNI,SE OBJEVUJE Z VÝFUKU BÍLÝ KOUŘ NEPRAVIDELNĚ JEN PODLE ŠKUBÁNÍ MOTORU.TURBO ZABÍRÁ DO MAX.2500-3000ot.PAK TO ZAČNE ŠKUBAT.JAKOBY MĚL NEDOSTATEK PALIVA?BYL JSEM NA VAGU A NEVYKÁZAL NIC.ČIDLO VÁHY JE NOVÉ,PALIVOV.FILTR-NOVÝ,VZDUCH.FILTR-NOVÝ.PROSÍM PORAĎTE-DĚKUJI.
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

A nehodi ti chybu 17958?

Inak uz to tu bolo riesene, skus pohladat.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

ZKUSÍM JEŠTĚ JEDNOU NA VAG,JESTLI SE TO NEOBJEVÍ.POKUD ANO,CO JE TO ZA CHYBA-PROSÍM.
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

Plniaci tlak, regulacna odchylka....auto ti padne do nudzoveho rezimu.

Bud byvaju seknute lopatky, naklapanie, derave hadicky, vadny N75 alebo aj turbo moze dodychavat.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

Raptor181 píše:Plniaci tlak, regulacna odchylka....auto ti padne do nudzoveho rezimu.

Bud byvaju seknute lopatky, naklapanie, derave hadicky, vadny N75 alebo aj turbo moze dodychavat.

TAK DNESKA JSEM BYL OPĚT NA VAGU A VYKAZOVAL NĚJAKOU CHYBU NA PŘED VSTŘIKU.KOUKLI MI NA PALIVOVÉ HADIČKY A ZJISTILI,ŽE V TÉ PRŮHLEDNÉ CO VEDE DO ČERPADLA Z PALIVOVÉHO FILTRU,JDE NAFTA ÚPLNĚ ZPĚNĚNÁ (prostě pěna).MŮŽE BÝT PŘÍČINA TOHO MÉHO PROBLÉMU I TOTO?MIMOCHODEM ZKOUŠELI I TÁHLO U TURBA-CHODÍ VOLNĚ,NEZADRHÁVÁ.
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

XENON píše:
Raptor181 píše:Plniaci tlak, regulacna odchylka....auto ti padne do nudzoveho rezimu.

TAK DNESKA JSEM BYL OPĚT NA VAGU A VYKAZOVAL NĚJAKOU CHYBU NA PŘED VSTŘIKU.KOUKLI MI NA PALIVOVÉ HADIČKY A ZJISTILI,ŽE V TÉ PRŮHLEDNÉ CO VEDE DO ČERPADLA Z PALIVOVÉHO FILTRU,JDE NAFTA ÚPLNĚ ZPĚNĚNÁ (prostě pěna).MŮŽE BÝT PŘÍČINA TOHO MÉHO PROBLÉMU I TOTO?MIMOCHODEM ZKOUŠELI I TÁHLO U TURBA-CHODÍ VOLNĚ,NEZADRHÁVÁ.

TAK ZÁVADA JE VYŘEŠENÁ.BYLY TO UCPANÉ HADIČKY PŘÍVODU PALIVA DO PALIVOVÉHO FILTRU VČETNĚ ZANESENÉ NÁDRŽE PALIVA.TO ZNAMENÁ NAFTA S BORDELEM OD NAŠICH ČERPACÍCH STANIC!!!!!
JINAK DĚKUJI PŘISPĚVOVATELŮM ZA RADY A PŘEJI VŠEM MNOHO BEZPORUCHOVÝCH KILOMETRŮ.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“