schema Webasto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
schema Webasto
Nemáte někdo shema jak zapojit topení Webasto? Nejspíš je to z Transportera. děkuji
Tady je kopie z manuálu Webasta Thermo top DW 50 diesel
pokud by jsi potřeboval komplet manuál v němčině, tak mi napiš na source@tiscali.cz a já ti to pošlu celé.
pokud by jsi potřeboval komplet manuál v němčině, tak mi napiš na source@tiscali.cz a já ti to pošlu celé.KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Caute....kto mi poradi ako sa robi s programom Webasto Thermo Test???
Som si ho stiahol a nainstaloval. Idem kupovat webasto a chcem si ho na mieste zdiagnostykovat. Nejako si chcem vycitat zavady alebo historiu zavad. Nejake vysvetlenie polopate co a ako. Je mi jasne ze musi byt pripojene napatie 12V a kabel mam K-line. S tym by to udajne malo ist. Viem aj ze zlty kabel od webasta je na diagnostyku. Viem ze aj kabel musim mat napajany. Budem to diagnostykovat na stole lebo jednotka je uz vonku z auta. Dik

Som si ho stiahol a nainstaloval. Idem kupovat webasto a chcem si ho na mieste zdiagnostykovat. Nejako si chcem vycitat zavady alebo historiu zavad. Nejake vysvetlenie polopate co a ako. Je mi jasne ze musi byt pripojene napatie 12V a kabel mam K-line. S tym by to udajne malo ist. Viem aj ze zlty kabel od webasta je na diagnostyku. Viem ze aj kabel musim mat napajany. Budem to diagnostykovat na stole lebo jednotka je uz vonku z auta. Dik

pošlete me to taky dist01@seznam.cz
-
Hardcoreman
- Přispěvovatel
- MartinTDi
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Program se bude určitě hodit. Ale prozatím jsem udělal tady toto...Nedávno mi začlo nějak blbnout Webasto,po chvíli provozu se samo vyplo a naskočilo jakoby do nouzového režimu to znamená, že se zapne ještě jenou samo a v ten moment začalo pěkně čmudit asi tak jak by pod auto hodil někdo dýmovnici
Trošku jsem se informoval a pravděpodobně to dělá vždy žhavící svíčka. Dneska jsem se chtěl na ni podívat ale bylo to trošku složitější než jsem čekal. Celé topení muselo jít z auta ven takže jsem musel odpojit vodu a propojit celý okruh abych mohl dál používat auto.Topení jsem celé rozberal jinak bych se nedostal k žhavicí svíčce.
Tady pár fotek na ukázku:

Karbon který byl kolem svíčky :

Vyčištěná žhavící svíčka zase pěkně žhaví :

ještě zbavím karbonu hořák a celý výfukový systém a snad to bude zase topit jako předtím
Tady pár fotek na ukázku:

Karbon který byl kolem svíčky :

Vyčištěná žhavící svíčka zase pěkně žhaví :

ještě zbavím karbonu hořák a celý výfukový systém a snad to bude zase topit jako předtím
prosímtě copak máš za kabel který ti komunikuje přímo s topením přes Thermo test? potřebuji si zdiagnostikovat TTC které je namontované v autě bez diagnostiky spínané pomocí 1533 hodinek... topení mi startuje až napodruhé, momentálně sháním kabel na diagnostiku, díky za infobaciluss píše:Caute....kto mi poradi ako sa robi s programom Webasto Thermo Test???
Tady ještě přidávám link na manuál k programu Webasto Thermo Test:
Anglicky: http://ww2.webasto.de/diagnose/Operatin ... .07_GB.pdf
Německy: http://ww2.webasto.de/diagnose/Bedienun ... 2.07_D.pdf
Mám hned také dotaz. Nemáte někdo tušení, jaké všechny úpravy je třeba udělat, když chci předělat přídavné topení (Zuheizer) Webasto na nezávislé (Standheizung) ? Jedná se mi o VW Touareg 2007. Zuheizer je zabudován, el. vodní čerpadlo je tam rovněž od výroby a stropní ovládací jednotka - kompas je tam také.
Zuheizer tuším komunikuje s okolím po Komfort-CANu.
Mám zato, že by mělo stačit nějak přemluvit tu stropní jednotku, aby uměla ovládat topení nebo přinejhorším sehnat ten kompas z auta, které má nezávislé topení z výroby.
Nebo jsem na špatné cestě?
Anglicky: http://ww2.webasto.de/diagnose/Operatin ... .07_GB.pdf
Německy: http://ww2.webasto.de/diagnose/Bedienun ... 2.07_D.pdf
Mám hned také dotaz. Nemáte někdo tušení, jaké všechny úpravy je třeba udělat, když chci předělat přídavné topení (Zuheizer) Webasto na nezávislé (Standheizung) ? Jedná se mi o VW Touareg 2007. Zuheizer je zabudován, el. vodní čerpadlo je tam rovněž od výroby a stropní ovládací jednotka - kompas je tam také.
Zuheizer tuším komunikuje s okolím po Komfort-CANu.
Mám zato, že by mělo stačit nějak přemluvit tu stropní jednotku, aby uměla ovládat topení nebo přinejhorším sehnat ten kompas z auta, které má nezávislé topení z výroby.
Nebo jsem na špatné cestě?