Ahoj, chtěl bych si pořídit nějakou plničku klimatizace. Rozmýšlím se mezi značkami Texa, Valeo a Silver futura diag.To poslední nabýzí Bosch.
Máte konkrétní zkušenost z nějakou značkou. Budu vděčný za každou radu. Díky Libor
No to právě člověk nevý kolik toho zhruba udělá, ale třeba mynulí rok co každé třetí auto tak se řešila klima. Takže sem jezdil plnit ke známemu ale letos to chcu mnět taky. A udělalo se okolo 30 aut. Cena je jásná zhruba 90000.- bez daně se to pohybuje ,ale spíš mně jde o to jestli máte konkrétný info o nějakém modelu. Asi to vyhraje to Valeo clim fill plný automat.
A ještě, když jsem kolem toho lítal, tak údajně jsou mašiny (výrobce si už nepamatuji) které jsou přebalem známějších výrobců ( Bosch atd.). Funkce a výbava stejná, jen cena lepší.
ale jeste nez do toho skocis, tak se mrkni na nejakej ten zakon a narizeni, co musis a nemusis delat. At pak nemas plnicku za 90 a pul mile minus.
Chladarina neni takova sranda, jak by se mohlo zdat.
ahoj,ja ma mna servisu plničku od firmy Profo HK,model Ecotechnics ECK 2500 plny automat,jsem nadmiru spokojeny,v lete plnim v prumeru 5az 8 aut denne,a zatim napohodu.mame ji uz treti rok.jinak znamy koupil neco od Valea a take neni spatna.
Ahoj, nevým jaký zákon a nařízení máš namysli. To jako že by to byl nějaký prúvar ,když na něco dojde a na co konkrétně. Opravdu nerozumím , v čem je při servisu klima problém??
Je to snad normální opravarenský úkon ne?
Prave ze neni, musis byt proskolenej, jak nakladat s nebezpecnyma latkama, a..... jestli chces, zjistim ti presne o co jde. Prave ze jsem se o tom bavil s klukem, kterej mi dela klimy a rikal co to obnasi a hlavne to stoji peknou vatu ty jejich skoleni s razitkem.
Máme Bosche full automat jsme spokojení a bosch ti dá fšechny info a školení...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
A máte to pod názvem bosch nebo futura diag?? dneska sem to zkoušel, nabýzí to firma autoimpex. A je to stejné to co momentálně nabýzí pod značkou bosch. Jinak je to ital jak vyšitý. Databáze je solidní a ovládání jednoduché a dá se to v pohodě nastavit na poloautomat a opakovat jednotlivou funkci pořád dokola.
Origo bosch ale to víš že cikáni z itálie budou kopčit jak divý ale nevím jaká bode podpora po prodeji
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Mluvil jsem s jedním týpkem co opravuje ledničky, mrazící boxy atd. Ten mi říkal že školený je a má i průkaz, dělá pod nějakou firmou. Prý je to nutné, protože dělá s nebez. látkama. Ale u aut je to asi jiné.