blikanie zhavenia - zavada
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
blikanie zhavenia - zavada
Zdravim pani, kupil som si AUDI A4 2,5 TDi 150 PS 1998
Dal som si tam montovat alrm MAGICAR 9000B. Obcas mi vyhodi zavadu
1 závad nalezeno.
00532 - napajeci napeti
05-00 - vstup otevren
Vtedy nefunguje rezervacny rezim. Proste na aute nechce zhasnut motor po zatvoreni dveri. Musim ho natvrdo vypnut cez tlacitko II. Asi za dva-tri dni to prestane blikat a vsetko ide ako ma. Neviete niekto cim to moze byt? Nemoze byt zla baterka? Lebo sa mi obcas stane, ze pri toceni startera mi preblikne zhavenie a az trosku neskor nastartuje. Na baterke nevidim datum vyroby. Pri minus 20 som nenastartoval....
Inak zaujimave je, ze sa to objavilo aj pri odpojenom alarme. Neviem ci to robilo pred prvotnou montazou alarmu, lebo som to pred tym nepouzival. Za kazdu radu vopred dakujem.
Priadne mail bossko@orangemail.sk
Dal som si tam montovat alrm MAGICAR 9000B. Obcas mi vyhodi zavadu
1 závad nalezeno.
00532 - napajeci napeti
05-00 - vstup otevren
Vtedy nefunguje rezervacny rezim. Proste na aute nechce zhasnut motor po zatvoreni dveri. Musim ho natvrdo vypnut cez tlacitko II. Asi za dva-tri dni to prestane blikat a vsetko ide ako ma. Neviete niekto cim to moze byt? Nemoze byt zla baterka? Lebo sa mi obcas stane, ze pri toceni startera mi preblikne zhavenie a az trosku neskor nastartuje. Na baterke nevidim datum vyroby. Pri minus 20 som nenastartoval....
Inak zaujimave je, ze sa to objavilo aj pri odpojenom alarme. Neviem ci to robilo pred prvotnou montazou alarmu, lebo som to pred tym nepouzival. Za kazdu radu vopred dakujem.
Priadne mail bossko@orangemail.sk
Audi A6 V6 2,5 TDi 110 kW automat
-
- Přispěvovatel
Vtedy nefunguje rezervacny rezim. Proste na aute nechce zhasnut motor po zatvoreni dveri.
viem ze na tych alarmoch sa da urobyt take nieco ako dobeh motora kvoli dochladeniu TURBA .nemas to tam nahodou zapojene?
viem ze na tych alarmoch sa da urobyt take nieco ako dobeh motora kvoli dochladeniu TURBA .nemas to tam nahodou zapojene?
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
-
- Přispěvovatel
pockaj takze fungovat to ma asi tak ze vystupis z aute zatvoris dvere a zhasne sa ti motor? pochopil som to sravne ...?bossko píše:Nie, funkciu TURBO nemam zapnutu. To by aj signalizovalo aj na DO. Ja vzdy po dojazde par sekund necham bezat motor. Robi to same od seba. Myslim si, ze to nie je sposobene alarmom. Mal som tam dva rovnake alarmy, bez alarmu a robi to stale...
ked ano mozna daky snimac vo dverach zamku ...zvycajne blbnu mikrospinace .
-
- Přispěvovatel
ale ked to pise zavadu "vstup otevren" musi to byt urcite v nejakom spinaci..mozno su na tom zamku dva spinace jeden na svetlo a jeden na motor.bossko píše:Pochopil si to dobre, ale je to zapojene na osvetlenie interieru a to funguje bez problemov. Aj pocujem cvakat relatko. Ale to by nezapisalo chybu do riadiacej jednotky auta! Chyba je urcite niekde inde!