vibracie pedalov Fabia 2 1,9 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vibracie pedalov Fabia 2 1,9 TDI
Nazdar! Mám taký problém s Fabiou II 1,9 TDI ,že pri volnobehu cítim vibrácie na brzdovom pedáli, pri jazde aj na plynovom! Ked brzdím,tak tie vibrácie silnejú so znižujúcou sa rýchlostou! Neviete, čo to može byt. Je to nové auto, pri kúpe som to nemal! Mám najazdenýcd len 1000 km!
Re: vibracie pedalov Fabia 2 1,9 TDI
Reklamace,vuobec sa tím nezaobírajsteve75 píše:Nazdar! Mám taký problém s Fabiou II 1,9 TDI ,že pri volnobehu cítim vibrácie na brzdovom pedáli, pri jazde aj na plynovom! Ked brzdím,tak tie vibrácie silnejú so znižujúcou sa rýchlostou! Neviete, čo to može byt. Je to nové auto, pri kúpe som to nemal! Mám najazdenýcd len 1000 km!

VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
bral som fabiu na lizing a chcel som diesel, ževraj lacnejšie jazdenie!
keby som teraz bral auto, tak jednoznačne Octavia II 1.8 TSI !
ináč dal som tam VAM01- to je zabezpečovací systém a teraz v Škodovke sa toho chytajú, ževraj to može sposobovat aj on!
Hlavná vec, že chlapík má europsky certifikát a montuje tento systém do , Audi Q7, BMW X5 a pod.
keby som teraz bral auto, tak jednoznačne Octavia II 1.8 TSI !
ináč dal som tam VAM01- to je zabezpečovací systém a teraz v Škodovke sa toho chytajú, ževraj to može sposobovat aj on!
Hlavná vec, že chlapík má europsky certifikát a montuje tento systém do , Audi Q7, BMW X5 a pod.
až ti to řeknou po druhý ať s tím ještě pojezdíš tak si vyžádej telefon na "oddělení péče o zákazníka"že jim zdělíš svůj problém a uvidíš jak se budou starat

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!