Hlucnej motor AHU 66kW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
RadekR
Nováček
Odpovědi: 0

Hlucnej motor AHU 66kW

Příspěvek od RadekR »

Ahoj,

mam takovej drobnej problem, z niceho nic mi od rana nejak divne vrci motor, neni to az tak intenzivni, ale ten zvuk je jako kdyz jede v za mnou traktor. Hlavne pri akceleraci nebo podrazovani ve vyssich otackach to dost huci a ma dost tvrdej zvuk. Nevite nahodou cim by to mohl bejt? Vcera jsem si kontroloval vzduchovej filtr, tak nevim jestli jsem ho tam nedal nahodou nejak nakrivo, ze by si treba prisaval nekudy vzduch.

Diky
travel242fx
Přispěvovatel

Re: Hlucnej motor AHU 66kW

Příspěvek od travel242fx »

RadekR píše:Ahoj,

mam takovej drobnej problem, z niceho nic mi od rana nejak divne vrci motor, neni to az tak intenzivni, ale ten zvuk je jako kdyz jede v za mnou traktor. Hlavne pri akceleraci nebo podrazovani ve vyssich otackach to dost huci a ma dost tvrdej zvuk. Nevite nahodou cim by to mohl bejt? Vcera jsem si kontroloval vzduchovej filtr, tak nevim jestli jsem ho tam nedal nahodou nejak nakrivo, ze by si treba prisaval nekudy vzduch.

Diky
moze byt... racej to hned chod skontrolovat lebo ti este nakoniec odide aj vaha vzduchu
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Ty starý váhy držej.
Jinak to sání dělá hrozně moc, takže by to mohlo být tím. Akorát teď trošku pošťourám, co jsi na tom filtru chtěl kontrolovat? Měním ho automaticky s olejem, ty mikročástice stejně nejsou vidět a špinavej bude i po 2 tis. km.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
RadekR
Nováček

Příspěvek od RadekR »

Kornout píše:Ty starý váhy držej.
Jinak to sání dělá hrozně moc, takže by to mohlo být tím. Akorát teď trošku pošťourám, co jsi na tom filtru chtěl kontrolovat? Měním ho automaticky s olejem, ty mikročástice stejně nejsou vidět a špinavej bude i po 2 tis. km.
No filtr tam mam necelej rok a mam najeto kolem 15tkm. Tak jsem chtel vedet jak je na tom. Je jeste porad pekne zlutej, tak snad bude jeste ok.
Boriss
Přispěvovatel

Příspěvek od Boriss »

filtr stoji cca 200km........tak ho men casteji.Sice spina neni videt ale i ta mala staci.Zacne ti znecistovat vahu vzduchu a pak bude ukazovat nesmysly a pujde do haje......tech par korun za filtr se nevyplati setrit 8)
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
Boriss
Přispěvovatel

Příspěvek od Boriss »

...Jsem se prehmatl...200kc(ne km) (LOL)
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Po kolika měníš olej, že tam máš vzducháč 15tkm? Měň to vždy najednou a máš klid.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“