Ahoj,
mam takovej drobnej problem, z niceho nic mi od rana nejak divne vrci motor, neni to az tak intenzivni, ale ten zvuk je jako kdyz jede v za mnou traktor. Hlavne pri akceleraci nebo podrazovani ve vyssich otackach to dost huci a ma dost tvrdej zvuk. Nevite nahodou cim by to mohl bejt? Vcera jsem si kontroloval vzduchovej filtr, tak nevim jestli jsem ho tam nedal nahodou nejak nakrivo, ze by si treba prisaval nekudy vzduch.
Diky
Hlucnej motor AHU 66kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Re: Hlucnej motor AHU 66kW
moze byt... racej to hned chod skontrolovat lebo ti este nakoniec odide aj vaha vzduchuRadekR píše:Ahoj,
mam takovej drobnej problem, z niceho nic mi od rana nejak divne vrci motor, neni to az tak intenzivni, ale ten zvuk je jako kdyz jede v za mnou traktor. Hlavne pri akceleraci nebo podrazovani ve vyssich otackach to dost huci a ma dost tvrdej zvuk. Nevite nahodou cim by to mohl bejt? Vcera jsem si kontroloval vzduchovej filtr, tak nevim jestli jsem ho tam nedal nahodou nejak nakrivo, ze by si treba prisaval nekudy vzduch.
Diky
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Ty starý váhy držej.
Jinak to sání dělá hrozně moc, takže by to mohlo být tím. Akorát teď trošku pošťourám, co jsi na tom filtru chtěl kontrolovat? Měním ho automaticky s olejem, ty mikročástice stejně nejsou vidět a špinavej bude i po 2 tis. km.
Jinak to sání dělá hrozně moc, takže by to mohlo být tím. Akorát teď trošku pošťourám, co jsi na tom filtru chtěl kontrolovat? Měním ho automaticky s olejem, ty mikročástice stejně nejsou vidět a špinavej bude i po 2 tis. km.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

No filtr tam mam necelej rok a mam najeto kolem 15tkm. Tak jsem chtel vedet jak je na tom. Je jeste porad pekne zlutej, tak snad bude jeste ok.Kornout píše:Ty starý váhy držej.