Nenapisal som ze jedina schopna firma,napisal som ze pokial viem,a to je rozdiel,potom sa tu ozval dalsi chlap,ze aj on robi tiptronic,dalsia je v Prahe a dalsia v M.Boleslavy,takze zatial su tri,a mozno sa este niekto ohlasi ze aj on robi tiptronicLuke288 píše:me by stejne zajimalo ktera je ta jedina schopna firma v CZ jak se tu nekde napsalo
audi hádka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- maniacdewil
- Přispěvovatel
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!! tak jsem to konečně dočetl
tak ode dneška si při psaní příspěvků beru k notesu ještě pravidla českého pravopisu.Ty vole když mě se ty pismenka s hačkama a čarkama blbě hledaj.Jinak to diacon: na to že ti je 16 si tady klukum pěkně zamotal hlavy ,a na tom co si napsal v posledním příspěvku trváš,nebo pujdeš ještě níž
F jako Fčela

-
- Aktivista
www.pravopis.cz - levne, rychle, jednoduse a hlavne spravne 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Nic proti, ale nemci nejsou o moc lepsi. Akorat maji jinou mentalitu a tak si nedovoli ojebavat zakaznika tolik jako nekteri cesti kolegove.chiptuning píše:vsichni moji znamy tuneri upravujou jednotky prevodovky,nemyslim si ,ze je na tom neco zvlastniho,upravy kupujem od nemcu,protoze tady to nikdo moc neumi
Ostatne verim jenom tomu co jsem sam na aute delal - cimz netvrdim, ze jsem si upravoval soft v RJ. Zatim jezdim na serii, tj. 130PS a 310Nm. Na vyblbnuti to staci.