BMW 535d smrdí klima

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
trojka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

BMW 535d smrdí klima

Příspěvek od trojka »

Už jsem z toho na prášky, vyměnily mi vždy veškeré filtry a udělaly dezinfekci všeho možného, několikrát(párou, spray). Vždy se to cca na dva dny zlepší a pak je to stejné. V teplých dnech to po náběhu klimy smrdí jak lejno a to doslovně. Normální zápach při delším nepoužívání je cítit plísní (houby), ale tohle je jiné. Fakt drsný! Čím to může být? Kára super, tohle mne ničí. Beru každý názor. Dík.
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Odteka ti kondenz z vyparnika? Mam taky dojem ze ked nepomaha ani para tak pomoze iba odsat freon rozobrat palubovku a vycistit vyparnik a priestor kde je ulozeny. Od rana do neskoreho vecera to stihnes.
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Taky bys tam mohl mít chcíplou krysu (rofl)
trojka
Přispěvovatel

Příspěvek od trojka »

Tak toho jsem se obával, že to bude muset ven! A to mám ještě výhled, že to bude za rok to samé. No bezva představa.
Bral bych tu krysu všema deseti. vyhodím vyčistím a je to.
barvas
Přispěvovatel

Příspěvek od barvas »

Ono to smrdí hlavně když se to používá na krátké jízdy. Také je dobré tak 15min před ukončením jízdy klima vypnout ale nechat běžet ventilátor. Ono je vůbec dobré jezdit celoročně se stále zapnutým ventilátorem topení, on se tím ten systém stále vysušuje a pak to tam tak nehnije. Je to moje dlouholetá zkušenost s klimatizací.
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

u tak nového auta nevěřím, že výparník bude tak moc špinavý, že by ani čištění nepomohlo.. spíš se podívej, jeslti v tom systému něco není.. zbytek nějakýho jídla, nebo něco takového.. tal jako tak to budeš muset rozdělat.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
barvas
Přispěvovatel

Příspěvek od barvas »

go.vojta píše:u tak nového auta nevěřím, že výparník bude tak moc špinavý, že by ani čištění nepomohlo.. spíš se podívej, jeslti v tom systému něco není.. zbytek nějakýho jídla, nebo něco takového.. tal jako tak to budeš muset rozdělat.
Tak to Tě ubezpečuju že ty hnilobný bakterie se udělají i u nového auta a při špatném používání hezky rychle. To by jsi nevěřil, kolik zákazníků kteří přijedou v rámci garanční prohlídky nebo třeba i dříve s jiným problémem a přestože má auto najeto pár kilometrů, už má zapáchající klimatizaci.
Odpovědět

Zpět na „BMW“