Vstřikování vody

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Vstřikování vody

Příspěvek od Ladas »

Včera jem navštívil sraz v Bodensee a stavil jsem se u jednoho zajímavého stánku kdo má zájem o víc si sám najde a přeloží odkaz www.snowperformance.de ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Provocativo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Provocativo »

krasny jen moje nemcina na to nestaci :(
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Provocativo píše:krasny jen moje nemcina na to nestaci :(
Pokud je to pro Tebe řešení, tak si to přepni do angličtiny (noteeth) Také tu "šajsšpráche" moc nemusím :(
GIV Variant TDi ???kW
dramatiq
Přispěvovatel

Příspěvek od dramatiq »

zaujimave uz som to niekde videl.. (LOL)
GIV R19
machy1118
Přispěvovatel

Příspěvek od machy1118 »

dobry by to bylo, ale určo bych za to nedal tolik peněz
Suzuki Hayabusa 127kW
Lancia Delta HPE HF 2,0T 16V 142kW :)))
Lancia Thema 2,0T 8V 121kW - EX5
Lancia Dedra 2,0T HF Integrale 4x4 124kW - EX4
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

dejte si referencefahrzeuge a Vw a poslední je G4 a pod ním video ve 3 minutě je super záběr průjezd zatáčkama fakt pěkný ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

To mi neříkej, že si ještě nikdy neviděl Vatanenům pověstný "výstup" do oblak?! :o :)
Tohle video jasně dokazuje, že jezdci rallye, jsou ty největší magoři!!! :D
Ale je to fantastická jízda. (crazy) :worthy: :kol111:
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

joooo ten styl jazdy pripomina obrovsky slalom........pokial si pamatam tak vykon cez 700koni.......to sa uz lyzuje s takym autom......k tomu 75% samosvor......
...to be or not to be... - faster
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

bojim se že bych to jel krokem, na tohle se mám docela rád. Jinak fantazie
CFHC
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

no co ja vim tak obdobne video je aj s audi S1 quatrro a to je tiez teda celkom pekna sleha...
Schöny#7
Přispěvovatel

Příspěvek od Schöny#7 »

No nejvetsi mazec je jak si tam zakryva rukou to slunicko co mu sviti do obliceje :D Fakt RESPECT :)
VW Golf IV PD 96kW, 6ti kvaltik:) Powered by Reesha:o) Ale ukradli mi ho..:(
Brejk
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brejk »

Vstrikovani vody s lihem mel funkcni kamarad na Unu turbu, jezdil s nim sprinty a celkem se mu darilo :o))))
Mel jsem ale pocit, ze se zadnych obrovskych vykonovych rozdilu podobnych nitru nedosahlo, pravda ale je, ze citit to bylo a na brzde mu zmerili 197,5 koní na motoru, coz si myslim na 1.3ku neni spatny (byt s turbem) :-D
A3 1.9 TDi - AHF, chip, výfuk, spojka 240mm, sport. podvozek, 103 kW
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Brejk píše:Vstrikovani vody s lihem mel funkcni kamarad na Unu turbu, jezdil s nim sprinty a celkem se mu darilo :o))))
Mel jsem ale pocit, ze se zadnych obrovskych vykonovych rozdilu podobnych nitru nedosahlo, pravda ale je, ze citit to bylo a na brzde mu zmerili 197,5 koní na motoru, coz si myslim na 1.3ku neni spatny (byt s turbem) :-D
na tenhle motor dělal kit NOVITEC a svýho času stál 10 000Dem byl to vodní chladič s intercoolerem dohromady navíc s ostřikem vody ;) dneska jsem to probíral s mím čipařem :D má taky uno ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Brejk
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brejk »

Ladas píše:
Brejk píše:Vstrikovani vody s lihem mel funkcni kamarad na Unu turbu, jezdil s nim sprinty a celkem se mu darilo :o))))
na tenhle motor dělal kit NOVITEC a svýho času stál 10 000Dem byl to vodní chladič s intercoolerem dohromady navíc s ostřikem vody ;) dneska jsem to probíral s mím čipařem :D má taky uno ;)
To jo, ale novitec delal kit s ostikovanym IC vodou, kvuli chlazeni - to ma kdejake WRC, ale on měl vstřikovani vody s etanolem do sani, hnal to palivovym cerpadlem a tryska bya tesne pred klakou :)
Brejk
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brejk »

Ladas píše:
To jo, ale novitec delal kit s ostikovanym IC vodou, kvuli chlazeni - to ma kdejake WRC, ale on měl vstřikovani vody s etanolem do sani, hnal to palivovym cerpadlem a tryska bya tesne pred klapkou :)
Kazdopadne jsou to husty auticka na zabiti :) 105 koni v serii :) Zitra snad to svoje prodam...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“