Vstřikování vody
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstřikování vody
Včera jem navštívil sraz v Bodensee a stavil jsem se u jednoho zajímavého stánku kdo má zájem o víc si sám najde a přeloží odkaz www.snowperformance.de 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
dejte si referencefahrzeuge a Vw a poslední je G4 a pod ním video ve 3 minutě je super záběr průjezd zatáčkama fakt pěkný 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- Brejk
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Vstrikovani vody s lihem mel funkcni kamarad na Unu turbu, jezdil s nim sprinty a celkem se mu darilo
))))
Mel jsem ale pocit, ze se zadnych obrovskych vykonovych rozdilu podobnych nitru nedosahlo, pravda ale je, ze citit to bylo a na brzde mu zmerili 197,5 koní na motoru, coz si myslim na 1.3ku neni spatny (byt s turbem)

Mel jsem ale pocit, ze se zadnych obrovskych vykonovych rozdilu podobnych nitru nedosahlo, pravda ale je, ze citit to bylo a na brzde mu zmerili 197,5 koní na motoru, coz si myslim na 1.3ku neni spatny (byt s turbem)

A3 1.9 TDi - AHF, chip, výfuk, spojka 240mm, sport. podvozek, 103 kW
na tenhle motor dělal kit NOVITEC a svýho času stál 10 000Dem byl to vodní chladič s intercoolerem dohromady navíc s ostřikem vodyBrejk píše:Vstrikovani vody s lihem mel funkcni kamarad na Unu turbu, jezdil s nim sprinty a celkem se mu darilo))))

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- Brejk
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale novitec delal kit s ostikovanym IC vodou, kvuli chlazeni - to ma kdejake WRC, ale on měl vstřikovani vody s etanolem do sani, hnal to palivovym cerpadlem a tryska bya tesne pred klakouLadas píše:na tenhle motor dělal kit NOVITEC a svýho času stál 10 000Dem byl to vodní chladič s intercoolerem dohromady navíc s ostřikem vodyBrejk píše:Vstrikovani vody s lihem mel funkcni kamarad na Unu turbu, jezdil s nim sprinty a celkem se mu darilo))))
Mel jsem ale pocit, ze se zadnych obrovskych vykonovych rozdilu podobnych nitru nedosahlo, pravda ale je, ze citit to bylo a na brzde mu zmerili 197,5 koní na motoru, coz si myslim na 1.3ku neni spatny (byt s turbem)dneska jsem to probíral s mím čipařem
má taky uno

- Brejk
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale novitec delal kit s ostikovanym IC vodou, kvuli chlazeni - to ma kdejake WRC, ale on měl vstřikovani vody s etanolem do sani, hnal to palivovym cerpadlem a tryska bya tesne pred klapkouLadas píše:na tenhle motor dělal kit NOVITEC a svýho času stál 10 000Dem byl to vodní chladič s intercoolerem dohromady navíc s ostřikem vodyBrejk píše:Vstrikovani vody s lihem mel funkcni kamarad na Unu turbu, jezdil s nim sprinty a celkem se mu darilo))))
Mel jsem ale pocit, ze se zadnych obrovskych vykonovych rozdilu podobnych nitru nedosahlo, pravda ale je, ze citit to bylo a na brzde mu zmerili 197,5 koní na motoru, coz si myslim na 1.3ku neni spatny (byt s turbem)dneska jsem to probíral s mím čipařem
má taky uno

Kazdopadne jsou to husty auticka na zabiti