černy kouř z výfuky 1.9TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
černy kouř z výfuky 1.9TDi
Pri nastartovani se vyfoukne cerny dým, pri pridani plynu to docela zacoudi, pri vetsim pridani zakouri vic...Auto jede perfektne, problemy se starty nejsou a vlastne se zda vse super az na ten kour...Pokud jsem stal na trave a nastartoval auto a zkousel obcas pridat plyn, tak se na trave vytvoril opravdu cerny povlak...Se mi zda, ze to zacalo takhle hulit z niceho nic,,,ale nejsem si jisty...
Audi A4, 1.9TDI, 81kW, motor neni cipovany ..
Mam par otazek:
- Muze auto takhle kourit pri pouziti nekvalitni nafty?
- Muze se ten motor nejak rozstelovat? vstriky?
- Co myslite ze s tim je a co by melo pomoct?
Diky vsem...
Audi A4, 1.9TDI, 81kW, motor neni cipovany ..
Mam par otazek:
- Muze auto takhle kourit pri pouziti nekvalitni nafty?
- Muze se ten motor nejak rozstelovat? vstriky?
- Co myslite ze s tim je a co by melo pomoct?
Diky vsem...
AUDI A4 B7, 2.0TDi, 103kW
Škoda Superb II 2.0TDI, DSG, 103kW
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Vite co je divne, ze to uz zase nekouri,,Proste to v jeden den chvili kourilo a dnes rano jedu do prece a nic, i pri startu ani oblacek.....Kdyz jsem dojel do prace (20km) tak jsem zkusil, jeste trochu pridat plyn na volnobeh a nic, zadny kour....
nechapu.-...
nechapu.-...
AUDI A4 B7, 2.0TDi, 103kW
že to tady oživuju ale mám toledo 1L motor je přestavěnej na AFN (blok je 1z aby seděl podle papírů) teď k věci jak překročím 2t otáček začne kouřit černě ale hodně zůstává zamnou fakt oblak když to podržím tady jsem se dočetl že mám jít po sání to už jsem se tak letmo koukal a netěsnost jsem nenašel
dělá to 1 2 3 4 a na 5 nemůžu protože pak padne do nouze chystám se měnit turbo prtože to papá olej jen nevím jestli to papá tubo musím vykoumat
případně ho vyčistím... může to mít vliv na tu kouřivost?
dělá to 1 2 3 4 a na 5 nemůžu protože pak padne do nouze chystám se měnit turbo prtože to papá olej jen nevím jestli to papá tubo musím vykoumat

Ford Galaxy 1.9TDi 85kw AUY 2002