Čipnutej Golf IV 85kw PD

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pino
Nováček
Odpovědi: 0

Čipnutej Golf IV 85kw PD

Příspěvek od pino »

Mám G IV 85kw nečipnutej a kámoš má čipnutej může někdo poradit jak a v čem porovnat vykon a jak by se dal ten nečipnutej načipovat podle toho načipovaného,pokud možno co bych k tomu potřeboval.Nemám moc času kamoš ho chce prodat tak díky za každou dobrou radu. :kol111:
evoluzione
Sběrač informací

Re: Čipnutej Golf IV 85kw PD

Příspěvek od evoluzione »

pino píše:Mám G IV 85kw nečipnutej a kámoš má čipnutej může někdo poradit jak a v čem porovnat vykon a jak by se dal ten nečipnutej načipovat podle toho načipovaného,pokud možno co bych k tomu potřeboval.Nemám moc času kamoš ho chce prodat tak díky za každou dobrou radu. :kol111:
chodte za tym kto mu auto chipoval a ten by mal vediet co a ake mapy tam dal...alebo prehodte RJ :D
pino
Nováček

Příspěvek od pino »

Myslel jsem jakým softem by to šlo stahnout a nahrat,to by mohlo jit a pokud ne tak proč,třeba mě poučíš,z toho co jsi napsal nevím proč by to nešlo.
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Stáhnou to můžeš KWP nebo Galletem 1250, ale než to naleješ do tý druhý jednotky tak se ujisti že jsou obě stené, né vždy to musí fungovat.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Fantik píše:Stáhnou to můžeš KWP nebo Galletem 1250, ale než to naleješ do tý druhý jednotky tak se ujisti že jsou obě stené, né vždy to musí fungovat.
tak,tak,a nektere prvni pd jednotky nejdou po kabelu a musi se letovat :roll:
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

chiptuning píše:
Fantik píše:Stáhnou to můžeš KWP nebo Galletem 1250, ale než to naleješ do tý druhý jednotky tak se ujisti že jsou obě stené, né vždy to musí fungovat.
tak,tak,a nektere prvni pd jednotky nejdou po kabelu a musi se letovat :roll:
Jj, napiš čísla jednotek, pak se uvidí. ;)
pino
Nováček

Příspěvek od pino »

Takže asi bude lepší když si to nechám načipovat,teoreticky by to možná šlo ale na prakticky nemám kabel ani skušenosti ale jsem zase o něco moudřejší a děkuju všem za snahu. :idea:
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“