Výměna motoru 325tds za 525tds nejde nastartovat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MIR.B.M.W
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Výměna motoru 325tds za 525tds nejde nastartovat

Příspěvek od MIR.B.M.W »

můj motor je z roku 96 a ten motor co sem koupil je z E-34 r.v93 motor je od skoušen je funkční i s čerpadlem i počítačem (wallbash) nejde nastartovat
moje skype je Mira.B.M.W
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

nema to nahodou imobilizer? Ak si vymenil aj RJ motora a mas v kluci chip tak to nenastartujes. Ovsem nevem ktore rocniky alebo typy mali imobilizer.
atc525
Sběrač informací

Příspěvek od atc525 »

Kedze ty mas 96 a motor je 93 tak musis vymenit aj hlavu vstrek. cerpadla zo svojho motora inak to nenatocis.Od 96 je na cerpadle prepad nafty naboku a do 96 zvrchu.Mal som davnejsie ten isty problem a potom to bez problemov slapalo.
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

když jsem motor a skoušel nastartovat tak mi svitil střik když jsem zapojil svoje čerpadlo tak mi to zhaslo tak mi poradily v bmw at vyměnim ty vršky s čerpadel ,,tahal jsem to a nic nešla mi tam nafta , tak jsem vyměnil počitač za original k tomu motoru 525tds motor hytnul na prvná nažháveni ale po chvylce tocil do plná 5500 otaček tak jsem sundal čerpadlo a dal jsem ho na repasi aby mi to nastavily prej sem rozhodil nastaveni čerpadla ,,čerpadlo mi nastavily ale už ani nechytně vubec nic prej se to nesmi tahat ,
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

jo ještě něco já mam čerpadlo na kartru motoru tedy na litině,. a ta 93 ma na hliníku já jsem koupil starej motor kdybych koupil stejnej motor tak jenom dal svoje čerpadlo a počítač a jedeto ,,,poradim vám nedávejte do bmw do naftovejch motoru chip je to citlivka
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

porádtě nekdo kdo to zná (LOL)
moje skype je Mira.B.M.W
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Pokud si nastartoval,a otáčky takhle vylítly ,tak dle mne si se netrefil čepem co je na hřídelce toho vršku do dírky co je na regulační objímce.Tím si jí natlačil do polohy max. dávka.Chce to sundat vršek a hlavně se trefit do dírky,a také když se sundává ten vršek čerpadla,tak se má označit poloha,jinak se změní základní dávka od které se všechno odvíjí.Jinak pak obejdi imobilizer,96 ho má,vypínáto napájení řj,tak to zkus napřímo.
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

no to je pozdě dal jsem to do servisu a oni to čerpadlo daly na repasi a už vubec to neslo natočit říkaj mi prej to má mechánickou vadu ,,,,já jsem to tahal z kladna až do karlových varu jenom z kopce jsem tam hodil páty stupen jinak bych to nezabrzdil ,,no a oni říkaly že se to nemá tahat což si myslym že nato nemá žadnej vliv když se to zazdušni tak se to stejna musi tahat
moje skype je Mira.B.M.W
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Jak se to zavzdušní,tak se to musí tahat..........tomu teda moc nerozumím,tak se to přece odvzdušní,né?To tahání asi mysleli s roztočeným motorem přes kvalt,aby to trošku posilovalo brzdy.....to asi mysleli,když je polosuchý vstřikovací čerpadlo a roztočíš ho tak aby se nepřidřelo,ten axiální pístek hlavně. ;)
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

nafta mi tam šlá ale mujn originýlni počitač si stim čerpadle z ti 525tds nerozuměly nafta mi tam sla ale nechytloto ,,někdo mi i radil prej náky klyce přizpusobyt přes počitač ale ten pc nic neumi akorat zjisti chybi no to mi psalo že mi nejde počátečni vstřik
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

nevíte kdo by mi to dal dohromady muj tel 732 102 726 ozvěte se
moje skype je Mira.B.M.W
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Hale a ty to zkoušíš na tu tvojí řj z 96,nebo jsi tam dal tu z 93 co je ten motor co jsi tam namontoval?
Já jsem taky jednou dával to čerpadlo s tím novým bezdotykovým vrškem a ten starší motor a normálně to jelo,je tam ta 7 pinová zásuvka stejná.
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

ta zasuvká je stejna ale když jsem tam měl svoji řj tak mi svitil střik na palubce .vyměnil jsme ty vršky a ten střik zhasnul ale stejnak to nejelo nafta tam šla ale nic nechytlo já jsme udělal blbost že jsem to dal do toho servisu oni mi tam daly originalní rj ktomu motoru ,,motor hned na první nažhaveni chytl ale po chvylce točil do plná ,a ono to chtělo sundat ten vršek jak jsi mi psal ,,oni to daly na repasi v tom servisu, asi měsic jsem čekal a nic stejnak to už vubec nejelo jestly stim něco neudělaly na ty repasi jsem stoho na hlavu (LOL) jo namontoval jsme tam ten motor i elektriku tu mi dělaly v servisu v bmw ta je tam dobře ta elektrika je přímo stoho motoru, moje elektrika je venku i z počitačem z r.v 96 je tam všechno z 93 ale nejedeto
moje skype je Mira.B.M.W
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Takže,jde o to aby ti zhasínala kontrolka vstřiku,a pak i žhavení,před startem,zhasínaj?Nafta to je jasný,ve vstřikovacím čerpadle je vlastní dopravní lamelový čerpadlo poháněné společně hřídelí vstřik.čerpadla tak to tam tlačí..Za další,jde napětí na elektromagnet co ti zhasíná motor,jestli né tak je zavřený a taky to nenastartuješ.Napiš jak zhasínaj ty kontrolky,to je nejdůležitější,pak ti napíšu co dál.
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

ted už žádni kontrolky nesvíti ale nejde natočit já asi pojedu si pro to auto do toho servisu pak bych ti otom řek vic nebo by sme se sešly nevim co stim dělaj jestly mi stoho vybiraj dily už to tam maj 3 měsice akorat nevim jestly by mi to nejelo na mojí rj jestli musim tu rj odnich koupit ta moje rj je na chipovana daval jsme za to 7talířu asi na tu moji by to nejelo co
moje skype je Mira.B.M.W
Odpovědět

Zpět na „BMW“