Polo 1.4 TDI - problem s vibraciami motora pri jeho vypinani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Progrocker
- Nováček
Polo 1.4 TDI - problem s vibraciami motora pri jeho vypinani
Zdravim, asi pocas poslednych 2 tyzdnov som si vsimol, ze po kazdej jazde cca nad 10 km ma motor pocas jeho vypinania velmi silne kratke vibracie, az sa otrasie cele auto. Ak je este studeny alebo prejdem kratsiu vzdialenost, tak sa vypne hladko. Inak startuje potom bez problemov, tiez som si nevsimol ziadne ine problemy pocas jazdy. Cim to moze byt sposobene a da sa to nejako odstranit? Nechcem s tym hned bezat do servisu, aby nevymysleli, co vselico mam menit.
chcípací klapkou v EGR ventilu (mozna se zasekava a nezavira )... nebo prdlou podlakovou hadickou u baňky ktera ti ovlada klapku popripade membrana v bance ... jestli teda 1,4 TDI neco podobnyho ma ...
nasrartuj, otevri kapotu a nekdo druhej at zhasne motor a podivej jestli se pohne tahlo v baňce ktery ovlada chcipaci klapku ...
nasrartuj, otevri kapotu a nekdo druhej at zhasne motor a podivej jestli se pohne tahlo v baňce ktery ovlada chcipaci klapku ...
ex Seat Ibiza 1,9 TDI
Audi A6 2.5 TDI 103kw ... polazeno pry na 125 kw
DON'T STOP SMOKING
Audi A6 2.5 TDI 103kw ... polazeno pry na 125 kw
DON'T STOP SMOKING
-
Progrocker
- Nováček
-
Progrocker
- Nováček
-
Progrocker
- Nováček
-
Progrocker
- Nováček
Ahoj, mám Boru TDi a přesně tohle mi to dělalo, celý auto jakoby se při chcípání motoru zatřáslo a jakoby natvrdo zastavilo.
Oprava: výměna prasklé podtlakové hadičky vedoucí z podtlakové pumpy do posilovače brzd. A od toho momentu bez problému.
Zkontroluj tu podtlakovou hadičku.
Cena 800kč origo vw. Vyměníš sám bez potíží do 10 minut.
U tebe to fakt může být něco se setrvačníkem, protože já jsem měl samozřejmě tvrdý brzdový pedál a posilovač nefungoval, takže to bylo jasný.
Nicméně prověř to hadičku, tam bych začal
. A prověřil bych celou podtlakovou soustavu.
Oprava: výměna prasklé podtlakové hadičky vedoucí z podtlakové pumpy do posilovače brzd. A od toho momentu bez problému.
Zkontroluj tu podtlakovou hadičku.
Cena 800kč origo vw. Vyměníš sám bez potíží do 10 minut.
U tebe to fakt může být něco se setrvačníkem, protože já jsem měl samozřejmě tvrdý brzdový pedál a posilovač nefungoval, takže to bylo jasný.
Nicméně prověř to hadičku, tam bych začal
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším 
-
Progrocker
- Nováček