Renault Clio II automaticka prevodovka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Renault Clio II automaticka prevodovka
Dobry mam Renault Clio II 1.4 16v r.v. 2000 s automatickou prevodovkou mam problem prave s prevodovkou spiatocka ide bez problemou ale ked prepnem do D,1,2,3 tak auto stoji na mieste na nepohne sa. Ale ked pomykam radiacou pakou a D zacne blikat tak sa auto rozbehne ale idu len prve dve rychlosty. Ked som bol s tim v Renaulte tak nic nespravyli ze povedali ze oni to nevedia jedine vymenit za druhu. Nemate nehodou niekto servisny manual pre danu prevodovku. Zatial dakujem
Možná někdo jen uposlechl rady značkových servisů,že v automatu se olej nemění.Nevím jak komu,ale mně při výměně oleje v neznačkovém servisu padaly téměř hroudy místo oleje.Nechal jsem ho během 8 tis.km vyměnit celkem třikrát.Jen jako zákazník jsem ze zvědavosti zavolal asi do pěti značkových servisů Renault a anonymně se chtěl objednat na výměnu oleje v automatu.A co myslíte - všude se shodli,že v Safranu olej měnit netřeba.Předchozí majitel tedy zřejmě uposlechl jejich rady a možná bych měl velmi brzy problémy.Třeba i u Tebe bude závada právě tady.
Olej som uz davno menil dokonca uz dvakrat druhy krat preto lebo som ju uz ma otvorenu vlastne iba prednu predne veko za ktorym je labyrint kanalikou radiaceho mechanizmu boli tam povolene skrutky tie som dotiahol ale nepomohlo. Manualnu prevodovku viem opravyt ale automat som este nerobil a tak by som potreboval len nejaky servisny manual ako mam aj od skodovky