Výmena RJ motora O1

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
m6692
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Výmena RJ motora O1

Příspěvek od m6692 »

Prosím o vás o radu, mám poškodenú RJ motora O1 1,9 TDI 1999, mám možnosť kúpiť RJ+budíky+spínaciu skrinku z búranej. Ak by som vymenil všetky 3 veci pôjde to bez problémov alebo bude potrebné niečo ponastavovať. Poprípade ak by som vymenil len RJ motora čo všetko je potrebné urobiť. Problém je v tom že z toho búraného auta neviem vyčítať cez OBD nič, nijaký PIN ani nič iné (totálne búrané).
Ďakujem
jiklop
Přispěvovatel

Re: Výmena RJ motora O1

Příspěvek od jiklop »

m6692 píše:Prosím o vás o radu, mám poškodenú RJ motora O1 1,9 TDI 1999, mám možnosť kúpiť RJ+budíky+spínaciu skrinku z búranej. Ak by som vymenil všetky 3 veci pôjde to bez problémov alebo bude potrebné niečo ponastavovať. Poprípade ak by som vymenil len RJ motora čo všetko je potrebné urobiť. Problém je v tom že z toho búraného auta neviem vyčítať cez OBD nič, nijaký PIN ani nič iné (totálne búrané).
Ďakujem
minulý týden jsem to tu řešil, ale s pasatem rok 99 motor 81kw, dej si vyhledat téma s nadpisem .."jak vypnu immobilizer"..tam to mas krásně podrobně popsaný, a nemusis kupovat zadne budíky ani klíček se spínací skříňkou,,, pokud ti to nejak nepude vyhledat tak si zadej mou přezdívku vyhledat a hned ti to tam najde.. kdyžtak napiš...dělal jsem si to ... a potřebuješ s tím na VAG,
4motion 4ever

NO SMOKE - NO FUN
ghoust
Přispěvovatel

Příspěvek od ghoust »

m6692 píše:Prosím o vás o radu, mám poškodenú RJ motora O1 1,9 TDI 1999, mám možnosť kúpiť RJ+budíky+spínaciu skrinku z búranej. Ak by som vymenil všetky 3 veci pôjde to bez problémov alebo bude potrebné niečo ponastavovať. Poprípade ak by som vymenil len RJ motora čo všetko je potrebné urobiť. Problém je v tom že z toho búraného auta neviem vyčítať cez OBD nič, nijaký PIN ani nič iné (totálne búrané).
Ďakujem

bude stacit jen vymenit RJ motoru a prispusobit ji vagem , menit spinacku a budiky je podle mne zbytecne.
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
m6692
Přispěvovatel

Příspěvek od m6692 »

jiklop píše:
Ďakujem
minulý týden jsem to tu řešil, ale s pasatem rok 99 motor 81kw, dej si vyhledat téma s nadpisem .."jak vypnu immobilizer"..tam to mas krásně podrobně popsaný, a nemusis kupovat zadne budíky ani klíček se spínací skříňkou,,, pokud ti to nejak nepude vyhledat tak si zadej mou přezdívku vyhledat a hned ti to tam najde.. kdyžtak napiš...dělal jsem si to ... a potřebuješ s tím na VAG,
Pozrel som si tvoj príspevok k tomu passatu a je mi to jasné, pokiaľ sú obe immo II spojiť sa s RJ immobilizéu prispôsobiť kanál 00 nová hodnota 000.
Ešte jedna otázočka, niekde tu som čítal že rok 99 bol prechod immoII/immoIII. Ako zistím či sú obe skutočne immo II.
Ďakujem
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

m6692 píše:
jiklop píše:
Ďakujem
Pozrel som si tvoj príspevok k tomu passatu a je mi to jasné, pokiaľ sú obe immo II spojiť sa s RJ immobilizéu prispôsobiť kanál 00 nová hodnota 000.
Ešte jedna otázočka, niekde tu som čítal že rok 99 bol prechod immoII/immoIII. Ako zistím či sú obe skutočne immo II.
Ďakujem
hod sem cislo z tvojej RJ a z tej co chces kupit
m6692
Přispěvovatel

Příspěvek od m6692 »

V poriadku napíšem číslo RJ len ju musím ísť z auta vystrihnúť, lebo je to totálne búrané auto, RJ vyzerá nepoškodená len je za pokrčenými plechmi, ale aj tak by ma zaujímalo ako sa dá rozlíšiť immoII/immoIII. Len podľa RJ motora? Napr. všimol som si že na mojom kľúči nie je taká malá LED a na tom čo chcem kúpiť tam je, alebo nejako podľa čísiel čo sú na kľúči sa to rozoznať nedá? Zaujíma ma to len preto aby som nabudúce nemusel vypisovať a pýtať sa.
Ďakujem
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“