Oprav převodovky Renault Scenic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oprav převodovky Renault Scenic
Potřebujeme poradit s opravou převodovky na Renault Scenic 1,6 16V r.2000.Teče z ní olej přes gufero tyče řazení a taky přes mažetu levé poloosy převodovky. Prý dost častá závada. Tu manžetu by jsme možná v poho zvádli ,ale prý se musí rozddělat převodovka skrz to malý gufero.Kdysi se prý dalo sehnat v Renaultu půlený ,ale teď už ne.Jestli to někdo už dělal tak poraďte ,jak se to dá vyřešit případně odstranit.
Já to spodní gufero měnim podle Renault servisu takto rozbruskou odbrousím svár asi do pulky páskoviny pak udělám kolmej zářez abych věděl jak to bylo natočený a vezmu stahovák a stahnu tím se utrhne zbytek sváru
vyměnim gufero zařadim rychlost aby to bylo co nejvíce ven a přiložim paskovinu na značku omotam mokrym hadrem a boduju mezi tím několikrát namočím hadr a počkam .Nesmíš vařit dlouho
jinak to spálíš gufero je pouze Renault a stoji kolem 500kč

Kdyby tak byly třeba fotky nebo nákres ,to s tím svařováním asi vypadá jednodušejí .Čím to boduješ .Taky mi říkaly ,že se to dá provést takhle ,jak to potom vydrží.Vydělávat převodovku se mi moc nechce,ale přijde mě to rozumější než to svařovat.Zase ji vydělat je docela práce.Tak nevím ,co by bylo vhodnější.
oprava prevodovky
Je na to opravárenská sada,no momentálne ju nemôžem zohnať,pátram po nej,dám vedieť.
Re: oprava prevodovky
konecne som to nasiel www.tnd-france.comkiko píše:Je na to opravárenská sada,no momentálne ju nemôžem zohnať,pátram po nej,dám vedieť.
ak to budete objednavat tak prosim zo dve sady zoberiem aj ja.