Pískání turba na volnoběh u fabie rs
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pískání turba na volnoběh u fabie rs
Cus, občas sem si všimnul, že u fabie rs mi snad píská turbo. Třeba tak na pět sekund a pak zas nic. Je to normální nebo je něco v nepořádku? Díky.
-
bananek001
- Přispěvovatel
.
znamy z italie maj GIV arl 150koni origo a kdyz to nastartuje tak to piska v kuse a auto je kupovany jako novy a neupraveny a je to pry normalni proste druh motoru tak to ma byt
Re: .
To nereste, to je normalní dela to proto,jak ti proud spalin roztací tu turbinu a je v tom turbu ten otvor zmenseny tema lopatkama tak to dela to hvýzdaní. Sundej tu hadicku stej banky a piskat to nebude.,bananek001 píše:znamy z italie maj GIV arl 150koni origo a kdyz to nastartuje tak to piska v kuse a auto je kupovany jako novy a neupraveny a je to pry normalni proste druh motoru tak to ma byt
simaceks píše:neco podobnyho resim i ja u GIV,dal jsem turbo z ARL a kdyz stojim na miste tak slysim jak lehce piska, jeste jsem se s tim nesetkal,taky by me zajimalo co to je
Mě u HDIčkam píská na volnoběch taky,ale řekl bych že mě to začalo dělat až někde od 120 000km,nebo jsem si toho dřív nevšimnul.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
mně pískalo slabě na volnoběh,když jsem měl prasklou tubku výfuku za katem anetěsnost ve spoji na vlnovci vw sharan1,9 TDitom133 píše:To by mohlo bejt, taky se mi to tak zdaTec píše:Tak, tak. Súhlasím. Po dvoch minútach voľnobehu, ťukne EGR a pekne sa jemne rozpíska turbenko.LUCAS píše:Při zapojeném EGR nepíská,při odpojeném píská.Vše při volnoběhu.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku