Pepa15 píše:po mechanické stránce bych se přestavby nebál , spíš bych se bál elektroniky motor půjde v nouz režimu bude řvát abs atd , ale je to u každého auta specifický ta elektronika , přestavuješ z multitronika nebo tiptronika ? co že takový rozhodnutí jít do horšího áutomat je automat
ako v com. Ked sa ti pos.... automat,potom uvidis co to stoji nervov a penazi.Manual je pohoda
nevím ale do luxusnějších aut se manuál nehodí nedovedu si představit a8 nebo mercedesa a abych v něm řadil , já automaty spravuju tak pro mě to není takový problém
na vsetkom je trochu pravdy. Automat s najazdenymi 200.000km by som uz nechcel, to uz smrdi ze coskoro pojde do vecnych.Inac mas pravdu,ked ma nieco obsah 4-5,0 ltr tak nie je co riesit,ale u mensich obsahov ked sa to niekomu chce prerobit ma na to chut a vsetky veci...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Zdravim,mam Golf IV 1.9 Tdi 4 stup. AUTOMAT a chtel jsem se zeptat uzivatele Passak,nebo i dalsich co s prestavbou maji zkusenosti, kolik priblizne stala prestavba te 1.9.Docela by me zajimalo,co je k takove prestavbe vsechno potreba a jestli uz o tom neni nekde diskuzni vlakno.Zajima me taky,jestli prestavba nevyjde levneji,nez oprava.GOlf ma najetych priblizne 170 tis.,je ted po vymene oleje v prevodovce u firmy Kaps,kde konstatovali,ze je uplne v poradku,ale clovek nikdy nevi,navic kdyz mam najezdno uz okolo 15 tis km s vetsimi vstriky...Diky