Pavel píše:A jak jsi přišel na to že Ti leze olej do oleje?
Při výměně po cca 7tis km olej trochu "lepil" a mam v něm nejaký kousky kovu (asi šály), to sice může být způsobeno i jinejma věcma, ale na ten olej to sedí nelépe...
Pavel píše:A také by to chtělo namontovat dole ten dekl, pak se drží více tepla v motoru.
To dělám už 8 měsíců, první 3 pokusy jsem měl výdrž ho montovat, ale od té doby každou chvíli něco měnim, takže jsem to už vzdal... Teď už je ale vše nové, takže ho tam budu moc konečně dát
No i kdyby se špatně rozprašovalo a nehořelo tak mi ješte nikdo z chytrejch nevysvětlil jak by mohlo projít vířivou předkomůrkou palivo na píst a pak na stěny a dolů do motorového oleje.......
Měl jsem vyndanou předkomůrku a konstrukce jak té předkomůrky tak pístu tohle fakt neumožnuje.
Zdravím vás pánové taky bych se chtěl zeptat, mám Golfa 3 66Kw 1Z tet v sobotu budu napojovat výměník na topení já tam to téčko nemusím dávat že já to musím zapojit do série tam nejsou žádné ventily ani v knížce jsem nic nenašel jen bych se chtěl ujistit
Předem děkuji
To já právě nevím ale v práci mi jeden říkal že je tam jenom žaluzie která zavírá vzduch a když mám vypnuty topení tak ta hadice co vede k topení z hlavy tak je horká proto se chci nezávisle zeptat jestli to tak je já už mám všechno posháněný tak to chci poskládat o víkendu ad můžu jet na pastviny zamachrovat
...mam to na P405 1.9D stejny - zadna regulace prutoku chladici kapaliny radiatorem, ale ovladani smeru vzduchu - bud pres radiator nebo mimo radiator. tepelny vymenik se tedy muze jednoduse zapojit do serie s radiatorem, coz je lepsi nez paralelni zapojeni pres "T-cka"...
Vanilka: ty máš ten výměník zapojený do série? Nesnížila se účinnost topení? Neměl by jsi fotku mám taky p405 a chystám se konečně namotovat výměník tak by se mi hodila insporace. Dík..
waqw píše:Vanilka: ty máš ten výměník zapojený do série? Nesnížila se účinnost topení? Neměl by jsi fotku mám taky p405 a chystám se konečně namotovat výměník tak by se mi hodila insporace. Dík..
...yop, presne tak - mam ho zapojenej do serie a hreje fakt vyborne...
...hale ucinnost topeni ted tezko zjistim. Pokud se ale snizila, pochybuju ze to vzhledem ke ztratovymu teplu motoru vubec poznam. Foto dodam - jen co o vikendu dorazim domu, hodim to do sekce "foto vlastnich prestaveb"...