Foto Vašich nynějších mazliků :-)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
Smoke
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja ji taky mažu, ale tato spz je stará, proto sem ji nechalBugs.Bunny píše:Podle RZ se dá zjistit třeba adresa majitele a mohl by si pro auto kdokoliv večer přijít.Anas píše:Jen tak otaska, vsiml jsem se vic krad kdis se ukazuje fotky auta na net vecina se snazi vimazat cislo auta na fotce, proc?
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Praha je drahá byl jsem na Makarský a myslel jsem že tam dávaj pořád slevy 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tolik bylo stupnu v noci pred par dni, to jsem vifotil jak jsem vispupoval s auto v 21:00 v noci (slunce zapadne v 19:00)thejackal píše:to by me taky zajimalo....a co kolik tam mate tedka stupnu?ale to se chodis schladit do more?to mas stejny jako my tady chodime do rybnika
,a zimy tam jsou jaky?

I kdis se mislim ze teplomer v aute ukazuje o par stupnu vic, ale i Tak je to dost, ono nejvic vadi ted v Srpnu/August a Zari/September je vlchko, nekdy posloucham v radio a rikaji 60% 70% jednou jsem to miril vic nes 90% , no jeto takova souna ktere ani nemuzete chodit v rucniku
Proto se nam nechce nikde chodit ani k mori, a jak se schladime? no neco jak se hrejou v Kanade. klima tu je vsude, a v kancelari v tych horkach mrznu.
K mori ted v lete je hrozne, chodi tam Rusaky a zapadni Evropstane kteri jsou tu na dovolene, a zaplatily si to. poznas je jak kazdy vipada jak cervena repa.
Slunicko je zdrave ale co je moc to je moc, jen se divim jak lide v Evrope jsou k opalovani blazni, jako by hledaly duvod k nahote, takove opalovani skodi plet a starne, proto Arabky (hlave ktere se zahaluji) maji dost zdravou plet, cos na druhe strane znal jsem v CR jednu holku ktere mela 30 a plet mela horsi nes mou mamu ktere prekrocila 50 ten to krad.
Clove potrebuje slunko ale nepotrebuje se opalovat, mislim ze staci jit ven a telo to prime, nemusi clovek se chovat jak Solarni baterky.
K more chodim ale malo, jde vic o cas a spolecnost, a nejradeji chodim na jare nebo podzim, voda je akurad pocasi je taky heske pro koupani, v lete je strasne horko, voda je jak kaficko, a nedase chodit poso na pisek, v zime je voda chladna (urcite teplejsi nes rybnik) a je sem tam zamraceno, k mori je hesky na prochazku, jinak v zime chodim s kamosem k hor spis ke skalam (nerovnejte s ceskych hor) tady hory vipadaji jinac, jeto jina priroda, snad je podopna jak je v Egypte kde se chodi k mori ale tady je teplejsi.
Do pousti bych rad jezdil ale to by chtelo Nissan Petrol a tu nemam, a velblouda taky nemam
Jak se vratim z CR tak rad bych jel do Omanu do Salalah, jeto nekde blisko Yemen a pry je tam moc krasne ale je to daleko asi 1600 Km od Dubai, tak sam bych tam nerad jel a chceto delsi volno. Uvidim. (najdu to na mape a ukazu vam to). aspon v Omanu maji levnejsi naftu i benzin nes tady
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Auto Servisuju v Skoda Service (snad nekdy poslu fotku) maji tady zastupce, jenze problem je ze nemaji praxi s Naftakama, a jak jsem mnel vazny problem s cerpadlem tak se oto staral manager servisu ale podle jeho casu, a nevadilo mu ze jsem prinesl cerpadlo ze stareho auta, protoze nove je moc drahe. a za prace nechtely moc.Tomas.cz píše:Kde to vůbec servisuješ tam v Dubaji?
Škoda tam má zastoupení?
Jinak menim olej unich davaji tam Mobil 1 a vimenim olej kazde 10000 Km, posledni mesic spoleham se na znamyho michanika aby mi neco v aute spravil. jeto stary pan (asi 60) I kdis praxi v naftaku nema ale je sikovny, jinak vazne problemu nemam (a doufam ze nebudu mit) a proto kdis neco se mi nezda tak se vas ptam.
Nahradni dily ted us kupuju tady a jesly nemaji tak mi to objednaji, maji ceny levnejsi nes u MACA v Jihlave a jineho v CR neznam. aspon tady dostavam slevy 25%, ale ted us nepisou do uctu kolik
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
zatím nepojízdné 1.5TD

a co kolik tam mate tedka stupnu?ale to se chodis schladit do more?to mas stejny jako my tady chodime do rybnika