Nízký výkon u passatu 2.5Tdi 110Kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nízký výkon u passatu 2.5Tdi 110Kw
Ahoj mám paasata 2,5tdi automat a zdá se my že to nemá ten správnej výkon ale při stání turbo slišim jaké závady to mužou být
-
- Nováček
Re: N�zk� v�kon u passatu 2.5Tdi 110Kw
ďż˝igo píše:Ahoj mďż˝m paasata 2,5tdi automat a zdďż˝ se my ďż˝e to nemďż˝ ten sprďż˝vnej vďż˝kon ale pďż˝i stďż˝nďż˝ turbo sliďż˝im jakďż˝ zďż˝vady to muďż˝ou bďż˝t
Jakou mas tak spotrebu?
Ja mam to same Passat 2,5tdi automat 110kW 99rok, predtim jsem mel Audi A6 2,5tdi automat se 132kW 2000rok a ted umiram jak je passat linej.
* Hlasim se k tvemu dotazu. Zajima me to take jestli je to normalni.(lenost)
Re: N�zk� v�kon u passatu 2.5Tdi 110Kw
Dnes jsem zajel na Pc.a možná je to váha vzduchu snad jo nic jinýho snad ne ještě jsem měnil čerpadlo tak by to mohl být špatnej předstřik ale to bylo v dobré toleranci no uvidíme zítr co tomu udělá ta váha spotřeba je velká záleží jestli jedu 10km nebo 50km u 10je to kolem 12-14l při 50je to kolem10lpassat25tdiaut píše:ďż˝igo píše:Ahoj mďż˝m paasata 2,5tdi automat a zdďż˝ se my ďż˝e to nemďż˝ ten sprďż˝vnej vďż˝kon ale pďż˝i stďż˝nďż˝ turbo sliďż˝im jakďż˝ zďż˝vady to muďż˝ou bďż˝t
Jakou mas tak spotrebu?
Ja mam to same Passat 2,5tdi automat 110kW 99rok, predtim jsem mel Audi A6 2,5tdi automat se 132kW 2000rok a ted umiram jak je passat linej.
* Hlasim se k tvemu dotazu. Zajima me to take jestli je to normalni.(lenost)
-
- Nováček
ďż˝igo píše:Hele draku nejsem z tďż˝ch co jezdďż˝ brzda plyn, ale obďż˝as jo! Kdyďż˝ jedu podle pďż˝edpisu tak 10l.ale doufďż˝m ďż˝e to bude tou vďż˝hou zďż˝tra se to zjistďż˝
No tak ja kdyz jedu tak mam spotrebu nekde od 10 do 12.
A kdyz s tim jede pritelkyne tak je spotreba 7,0 - 7,5
Tak u me to bude nejspis nohou.

Passat B5, 1999, 2,5TDI 110kW
Nekupoval jsem novou na vrakáču jsem za ní dál 1500Kč je lepší když máš ssebou noubuk a hned ji skoušíš při jízdě a testuješ kolik tam jde nasávaného vzduchu!!Ta co jsem koupil byli hodnoty požadovaná 800. a skutečná bylo570 jako o něco je asi slabší ale auto jede o 80% lepe než před tím . Jako asi je lepší koupit novou!! kámoš ze škodovky mě ji nabízel za 2700Kč jinak normálně 6500Kč. A pozor nemusí to být ani ´váha podívej se jestli ti otevírá kladka vzduchu nebo jestli ti někde nefouká vzduch tam každá pičovina znamená výkon dolů