MB VITO CDI

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Honza VW
Sběrač informací
Odpovědi: 0

MB VITO CDI

Příspěvek od Honza VW »

Zdarec kolegové mám problém s Vitem 110 CDI. Dělám hlavu a nejde mi vtáhnout jeden vtřikovč. Vím že je to u Vita problem uz jsem to dvakrát delal ale tentokrat mi došly všechny finty. Jestli na to má někdo jeste nejakou vychytávku tak poradte prosím. Díky
Toledak
Aktivista

Vito CDI

Příspěvek od Toledak »

Ahoj, no pokud ten vstřik opravdu nejde, tak jediná možnost je vylámat ten hliníkový kryt nad vačkou, aby ses dostal na šrouby a hlava dolů.Dělám v Mercedesu a takhle už také pár Vit muselo být opraveno.Stejné je to i s žhavičkama, ukroutí se jedna báseň a pak hlava dolů.
Nafta patří do TDi!
Ze3gg
Nováček
Kontaktovat uživatele:

VITO

Příspěvek od Ze3gg »

Sháním vstřiky pro MB VITO V220 CDI (90kW) máte někdo?

Z.
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

tak třaba na žhaviče se dá sehnat takové speciální sada za asi 14 táců a s tou jde ten zalomený žhavič odvrtat a vyndat bez sundání hlavy.. vstřik je trochu problém.. už jsi zkoušel sundat elektromagnet a na ten závit pak natočit buchar jak maj karosáři a s tím to zkusit odrazit??
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

go.vojta píše:tak třaba na žhaviče se dá sehnat takové speciální sada za asi 14 táců a s tou jde ten zalomený žhavič odvrtat a vyndat bez sundání hlavy.. vstřik je trochu problém.. už jsi zkoušel sundat elektromagnet a na ten závit pak natočit buchar jak maj karosáři a s tím to zkusit odrazit??
ale také to není všemocné, třeba na Vitu je nad žhavičkama celkem prostor, ale Sprinter? 4. a 5. válec to je věc!
Nafta patří do TDi!
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Na Vita je hydraulickej vytahovák. Ale prý to taky někdy nezvládne.
mirec
Přispěvovatel

Re: Vito CDI

Příspěvek od mirec »

Toledak píše:Ahoj, no pokud ten vstřik opravdu nejde, tak jediná možnost je vylámat ten hliníkový kryt nad vačkou, aby ses dostal na šrouby a hlava dolů.Dělám v Mercedesu a takhle už také pár Vit muselo být opraveno.Stejné je to i s žhavičkama, ukroutí se jedna báseň a pak hlava dolů.
riešil som to pár krát tak brutálne, že sa na tú trysku opatrne navaril železný
pajser a sním pomaly krútiť doprava a doľava. Nepokazilo sa s tým ani víko
ani hlava. Odniesla si to jedine tryska. 100% vyskúšané.
Odpovědět

Zpět na „Mercedes-Benz“