Jakože powerbox
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Tak je to spravne ... nejlepsi cena ke klidnemu spankuSupermanXXX píše:se na to radši vy...

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Caute chalani! Zaujimavo veci sa tu preberaju tak by som sa chcel spytat, ci je pravda, ze powerbox je oblbovak RJ a taktiez ci odporucany iba do istych najazdenych kilometrov? Co sa tyka mojej skusenosti. Pred par rokmi som si kupil Octaviu 81KW r.v.99 naj. 165000km uz aj s powerboxom. Auto slapalo ako sialene a ked sa mu slaplo tak aj zadymilo, ale ako tu bolo spomenute mal som problemy s volnobehom. Po informacii ze to neprospieva motoru som sa rozhodol pre chip. Lenze taky vykon ako bol s boxom sa neda ani porovnat. V com moze byt chyba? 

Skoda Octavia 1,9 TDi RS, ladeny vyfuk od turba, chip, powerflex
v tom,kdo to čipoval 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Tak chipoval mi to jeden chalan z nemenovanej firmy, ktora sa tym zaobera. Nechcem uvadzat nazov aby som nahodou neurobil zle meno. To nie je moj styl, ale chipovanie prebiehalo vybratim RJ a vymenenim svaba na plosaku. Nerozumiem tomu ci to je dobry alebo zly sposob, ale vela ladicov to ladi cez konektor. Uz som rozmyslal zajst aj do druhej firmy a popytat sa ci to je dobre alebo su to len vyhodene peniaze. Co by ste mi odporucili?
Dik moc. Pojdem to dat urobit a uvidi sa. Nie som si moc isty ze kolko zarucoval ked som si to dal robit, ale tusim ze to bolo od 20 do 30 kW. Teraz ma uz zmenenu stranku a uz to tam neudava, ale ma tam ako priklad uvedenu tiez 81kW octaviu. Tej nameral na brzde 101kW a 307 Nm.Som velmi zvedavy ze co ukaze brzda.
CO TO STALOmaker píše:Tak chipoval mi to jeden chalan z nemenovanej firmy, ktora sa tym zaobera. Nechcem uvadzat nazov aby som nahodou neurobil zle meno. To nie je moj styl, ale chipovanie prebiehalo vybratim RJ a vymenenim svaba na plosaku. Nerozumiem tomu ci to je dobry alebo zly sposob, ale vela ladicov to ladi cez konektor. Uz som rozmyslal zajst aj do druhej firmy a popytat sa ci to je dobre alebo su to len vyhodene peniaze. Co by ste mi odporucili?
Ahoj ja som mal na Leone AGR POWERBOX ale tam nesli len 2-draty ale bolo ich viac nepametam presne ale tak 6-8 a slo do krabicky aj napajanie z aku. Rozobrat som to nestihol ( kedze som ho predal ) ale narast vykonu bol dost znatelny a trosku to zahulilo ale nijak drasticky bol to na prepinac a malo 2-polohy volnobeh bol OK a slo v pohode a nehlasilo to ziadnu chybu
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem koupil tento
mnel jsem ho i rozebranej.jsou tam dva nejaky IO,dve svitici diody a asi nejakej potenciometr.je to zality v nejakym asfaltu(asi proti vode).kdyz jede na volnobeh,tak nesviti zadna,kdyz pridam trochu plyn -rozviti se zelena a kdyz dam plnej-sviti i cervena dioda.zajimavy je na tom to,ze palubak ukazuje skutecnou spotrebu a narust vykonu je znatelny a taha to odspodu az do omezovace plynule

Rover 825 TD, 89kW @ 110kW
Forest píše:Rozhodne ano, ja jsem ve sve jalove dobe pouzival PB a odpalilo mi to turbo, takze soucet:SupermanXXX píše:no je my jasný že trysky a čip is best ale pro mě to znamená cca 11 tisíc vs. sebrat pár součástek v garáži takže zdarma. jediný o co mi jde je aby to neudělalo nic motoru. MYslíte že to opravdu může propálit písty nebo tak něco?
jine turbo: 7tis.
instalace a reinstalce turba: 2tis.
olej: 1500
cesta z Brna vlakem a zpet s turbem a olejem: PRICELESS![]()
... nemluve o tom, ze mi to bouchly turbo pekne zaneradilo kat, kterej pak musel po pul roce pryc (dobra vymluva ne?)
mne sa stalo nieco podobne,len mne tam este odisla aj hlava..cize ma to vyslo nakoniec na cca 25tis SKK

to si jen namlouváš.....petrsk píše:zajimavy je na tom to,ze palubak ukazuje skutecnou spotrebu

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS