to si nesmí vzít auto na naftu chytrolín když to veze!!!
to mě šikanovali mocinky mockrát paněvadž si mě pamatovali a já se navíc nenechal a ještě jsem chtěl zpátky Mwst.
Dobře, že už většinu těch hajzlů vyházeli a doufám, že všichni ti co neuměli nic jinýho než šikanovat musej někde pořádně makat rukama v soukromejch firmách.
červená nafta je normální nafta !!! ničemu neuškodí a ani vstřikování comon rail.
V čr. se tímhle policie moc nezabývá jelikož u nás ji zěmědělci nemají, ale v rakousku, německu a slovensku jo.
magnum420 píše:červená nafta je normální nafta !!! ničemu neuškodí a ani vstřikování comon rail.
V čr. se tímhle policie moc nezabývá jelikož u nás ji zěmědělci nemají, ale v rakousku, německu a slovensku jo.
Petr H. píše: by mě zajímalo jestli by ti vlastně vůbec něco mohli, tohle vlastně koupíš včetně spotřební daně, takže je každému kulové do toho kde to spálíš...
to tam píšeš v tom jednom příspěvku že se nesmí používat k pohonu motorů, a jestli ten zákon má sankce tak asi jo , co jsem kde četl tak v čr po tom asi zatím nejedou miloš
Petr H. píše: by mě zajímalo jestli by ti vlastně vůbec něco mohli, tohle vlastně koupíš včetně spotřební daně, takže je každému kulové do toho kde to spálíš...
to tam píšeš v tom jednom příspěvku že se nesmí používat k pohonu motorů, a jestli ten zákon má sankce tak asi jo , co jsem kde četl tak v čr po tom asi zatím nejedou miloš
to je otázka času asi
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
noo asi jo, dneska jsem se schválně zeptal jednoho týpka co má LPG pumpu na zahrádce, jestli si stáčí do flašek ( v lahvích je bez spotřební daně). Řekl, že prej ani omylem co chvíli u něj šmírujou celníci. (kontrolujou spotřební daň). Chudák to asi musí sousedům pjééékně ležet v žaludku....