Jaky vstriky do 1Z :(

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TDi power
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDi power »

už mam 1000km s novejma tryskama a super! a písty?? to je otázka to je bud a nebo a druhá věc co jsem se dočetl tak tu byl jen jeden borec kterej už to přehnal a utavil je ale jinak s normální sportovní jízdou mu jen dopřeješ já mu dal hned i nové filtry olej shell a jak šlape dědeček (rofl)
Seat Toledo 1.9TDi 66kw 1Z Sprint 520 EGR OFF tempomat,kůže,pal.pc......
Alarmy,tempomaty,navigace(i satelitní...), VAG na vw,autoelektro všeho druhu-tel:606 218 818 okolí Ústí n/L
tomasx
Přispěvovatel

Příspěvek od tomasx »

TDi power píše:Tak jsem byl v pondělí u pana doktora Reeshy aby vyoperoval staré trysky za sprinty 520 první pocity užasné rovnou jsem zaslepil egr a jel na dálnici tahá už od 1500otáček a je to znát i ve vyšších otáčkach moje max byla 170km/h a ted jsem tam měl podle gps 201km/h a dal už jsem brzdil bylo to z mírného klesání takže naprostá spokojenost a vřele doporučuji a ještě jednou velké díky panu doktorovi :-D
Tak mam niekde problem asi mam tiez sprint 520 na mojom 1Z no idem tak ako doteraz cca 175kmh nejaky extra rozdiel vo vykone necitim:( diagnostika nic nenasla ziadnu chybu neviem ci cidla ukazuju spravne hodnoty alebo kde moze byt chyba.
to mas VW ci audi? skusil by si kolko mas sek.na 3 rychosti zo 60 na 100kmh ja mam cca 7,5sek.
TDi power
Sběrač informací

Příspěvek od TDi power »

skusím to změřit ale kámoš s passatem se mě tak tak drží a to ma 81kw :D
Alarmy,tempomaty,navigace(i satelitní...), VAG na vw,autoelektro všeho druhu-tel:606 218 818 okolí Ústí n/L
TDi power
Sběrač informací

Příspěvek od TDi power »

před výměnou mi ujížděl a ted trysky a pápá (rofl)
Batistuta
Aktivista

Příspěvek od Batistuta »

Takže výměna klika,lágry,kroužky,písty AFN proběhla :D ,tak dáme pro začátek 764 od Bosche a uvidíme jak to pojede :-D :-D . Jinak dal bych ty 764 i na standart 1Z,nic se nestane,normálně to vydrží,ale měl jsem kliku KO :( .
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
TDi power
Sběrač informací

Příspěvek od TDi power »

takže jsem to měřil dnes z 60-100=5sek. na trojku :o
tomasx
Přispěvovatel

Příspěvek od tomasx »

TDi power píše:takže jsem to měřil dnes z 60-100=5sek. na trojku :o
parada mno skusim cez vikend premerat cidla ci davaju spravne hodnoty. ach jajj,,,
Havran
Přispěvovatel

Příspěvek od Havran »

Já to nechápu, mám Audi 1Z, namontoval jsem Sprint 502, Egr-OFF, Kat-Off a auto je líné jak sviňa, táhne až od 3500ot, je tam ještě stará váha (potenciometr) a když jsem ji trochu poštelovat lak se to zlepšilo ale z výfuku jde kouře jakokdybych hodil do kotle pneumatiku. :(
TDi power
Sběrač informací

Příspěvek od TDi power »

tak buď je po smrti a nebo váha............ dej to na vaga a projeť to jinak nic nezjistíš!!
Havran
Přispěvovatel

Příspěvek od Havran »

TDi power píše:tak buď je po smrti a nebo váha............ dej to na vaga a projeť to jinak nic nezjistíš!!
Jenže já mám zrovna takovou audinu, která nejde diagnostikovat vagem (přelom93/94) vis: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 788#231788 takže to nemůžu zjistit. Motor po smrti být nemůže protože před výměnou trysek to jelo líp a tlaky ok a váha když sní "šteluju" tak reaguje. Když ji dám ůplně na kraj tak nekouří ani trošičku ale nejede to, když jí zase přidám tak auto jede tak max 162 (dle tacho) ale je za mnou dýmu že mě lidi zastavijí že hořím. A akcelerace se mi nelíbí vůbec, octa 66kw mi ujede neš stihnu mrknout
redw
Sběrač informací

Příspěvek od redw »

Zaujimala by ma jedna vec, cital som nejake veci o zvyseni vykonu zamenou trysiek. Ale jednej veci nerozumiem ze pri tom moze klesnut spotreba :? Ako je to mozne, ved tryska iba vstrekuje palivo :?
Seat Toledo 1.9TDI 66kw
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Dáš-li kvalitnější trysky, tak uměj dát víc, ale i líp rozprášit, proto nižší spotřeba.

Jinak ale trochu (offtopic) .
Oct asv 2000, DieselPower
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Pro příklad ,kdyš dáš do LIAZKY v zimě nový trysky na jare nevíš co s naftou :)

Větší tryska ti tam napere naftu dřív a má víc času prohořet ;)
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

redw píše:Zaujimala by ma jedna vec, cital som nejake veci o zvyseni vykonu zamenou trysiek. Ale jednej veci nerozumiem ze pri tom moze klesnut spotreba :? Ako je to mozne, ved tryska iba vstrekuje palivo :?
jedna vec je tá kvalita rozprachu, a druhá zase je ten efekt že ked sa ti zvýši výkon napr z 90 na 120 koní tak nemusíš tolko pridávať. Takže pri kludnom štýle jazdy spotreba može klesnúť ale ked pojdeš furt podlaha tak s poklesom rátať nemusíš ;) A to isté sa kedysi hovorilo o chiptuningu- jak to znižuje spotrebu...
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
TDi power
Sběrač informací

Příspěvek od TDi power »

Jednoduché větší tryska=větší výkon(víc nafty) tím pádem mín šlapeš na plyn a větší výkon si poradí s váhou vozidla tím pádem máš o něco menší spotřebu cca 0,5-1L protiklad=čím víc mu naložíš tím víc si vezme cca 0,5-1L je to záhada ale je to tak mám to pozichrovaný :D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“