Výměna budíku Octa
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna budíku Octa
Jdou dát budíky z octy RS rv2001 do octy 1,8T rv 1998,tak aby všechno fungovalo?Můj názor je že to nepůjde,ale další dva tvrdí že v pohodě,jeden jako že je tam hodí a pohoda a druhej že v nich přehraje sw 

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
neviem ako je to u Skodovky ale moja skusenost so Seatom model rok 2007 je taka, ze som menil komplet budiky z modelu benzin FR na benzin a po preprogramovani budikov (preneseni udajov so starych budikov do novych FR) funguje zatial vsetko ako ma vratane otacok, rychlomeru a pod. Bal som sa toho lebo to predomnou nik neskusal ale zda sa, ze mam vyhrate a vsetko je ako ma byt. Teda moja skusenost treba niekedy aj zariskovat. Najlepsie ale je ked to pred tebou niekto vyskusa 

synthetizer music and tuning 4ever!
ale tvoj seat je nieco uplne ine (2007)CiLA píše:neviem ako je to u Skodovky ale moja skusenost so Seatom model rok 2007 je taka, ze som menil komplet budiky z modelu benzin FR na benzin a po preprogramovani budikov (preneseni udajov so starych budikov do novych FR) funguje zatial vsetko ako ma vratane otacok, rychlomeru a pod. Bal som sa toho lebo to predomnou nik neskusal ale zda sa, ze mam vyhrate a vsetko je ako ma byt. Teda moja skusenost treba niekedy aj zariskovat. Najlepsie ale je ked to pred tebou niekto vyskusa