LIQUI-MOLY oleje Německé výroby

vše o motorových, převodových a podobných olejích - čím se miláčci namažou

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mva1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mva1 »

já našel tohle...

http://www.motoroel-billiger.de/Produkt ... -Special-V

týka se to třeba i cen léků,drogerie...

hlavně mě štve když mě chce někdo "přechytračit"
o to ušetření vůbec nejde...Spíš bych to koupil v DE kvůli principu,abych nedělal kšefty nekomu komu nechci dát vydělat...

ale protože jsem hrozně línej,tak o tom jen kecám :D

jak je viděl v tom mojem odkazu www.zb.....
tak v CR ho někdo taky prodává za cca 900
a ty ostatní mají letitý zasoby z doby kdy bylo euro za 29...

já bych byznys dělat nemoh...to bych umřel hlady :)
perry
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry »

Nikdo tě nechce přechytračit,chtěl si vědět cenu v obchodě,jinak ty ceny co jsem uvedl na tý Ebay.de odpovídají těm na té stránce co jsi dal odkaz,ale je tam cena za 4 litry já uváděl v Německu běžnějších 5 litrů... Ale nic ti nebrání si ten olej v Německu koupit.
perry
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry »

Tak jsem trochu zapátral,jak je možné že mají ceny(těch 888,-a 998,-) jak já nákup od oficiálního držitele ochranné známky Mobil v ČR(konkrétně na tomhle oleji)a zjistil jsem,že ho vozí z Polska,kde je trochu jiný DPH,pochybuju že to dodaňujou,ale cena samozřejmě mluví v jejich prospěch....Otázka ovšem je,když za nimi někdo přijde a řekne,že jejich olej mu zničil motor,komu to dají na rozbor a když bude mít zákazník pravdu kdo mu nahradí škodu,já se obrátím na oficiálního dodavatele,ale kam oni to nevím,někdy ušetřená stovka se krutě nemusí vyplatit...
Remus1
Nováček

Příspěvek od Remus1 »

perry píše:Abych nebyl osočen :-D (LOL) ,tak se hned udám,patří mi tenhle web www.znackoveoleje.cz .Myslím,že řešit olej viskozity 10W-60 na webu o dieselových autech je trochu mimo.Co se cen týče v sousedním Německu,tak vím,že např. od LM 5W-40 stojí v supermarketech plus mínus 55,-Euro,takže snížit ceny u LM na německou úroveň znamená zdražit.Je to o obchodní politice té které značky.
Co mě ale vždy dostane je: "Slyšel jsem,že tento olej je prý výborný..." to je stejný,jak když ke mě do krámu přijde zákazník a snaží se mě ohromit větou: "Já beru olej od kamaráda mechanika ze sudu....."
Pravda pravda, např. olej LIQUI MOLY Synthoil High Tech 5W-40, 5l stojí v Německu na netu 50EUR (1275Kč), takže snížit cenu na Německou úroveň by znamenalo pro nás zvýšit cenu o 323Kč (rofl)
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

já kupuju 5 litrů synthoil high tech 5w40 za 730 bez dph a převodový olej GL4+ 75w-90 asi kolem 300 bez daně. Zakladatel tohoto tématu je sakra drahej :)
perry
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry »

Biimbo píše:já kupuju 5 litrů synthoil high tech 5w40 za 730 bez dph a převodový olej GL4+ 75w-90 asi kolem 300 bez daně. Zakladatel tohoto tématu je sakra drahej :)
Nechci se ho nijak zastávat,ale hodné záleží jakou má od distributora nákupku a na stránkách má ceny včetně daně,takže ten olej bez daně u něj stojí 800,-.Nikdo tě nenutí u něj nakupovat a ani na mém shopu,ale ne každý má možnost nakoupit přímo u distributora nebo od kámoše za nákupku.
perry
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry »

A ještě jsem zapoměl,oficiální dovozci a distributoři neradi vidí,když se prodává pod doporučený ceny a nedej bože za nákupku,taky se bězně stane že mě "zhvízdaj" a hrozí že mi už nebudou dodávat zboží,ono to tak jednoduché v téhle branži není....
Odpovědět

Zpět na „Mazání a motorové oleje“