chtěl jsem se zeptat, mám Xsaru r.v. 2001 1.9 D (51 kw lenoch) je spolehlivá ale ta rychlost mám možnost mít ze staršího typu celý motor i s převodovkou 1.9 TD 66 kw ale nevím jaký by byl problém to předělat aby to fungovalo správně. Poradí někdo kdo má zkušenost????? Alík
XSARA 1.9D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				alik.bodie
 - Nováček

XSARA 1.9D
Zdravím
chtěl jsem se zeptat, mám Xsaru r.v. 2001 1.9 D (51 kw lenoch) je spolehlivá ale ta rychlost mám možnost mít ze staršího typu celý motor i s převodovkou 1.9 TD 66 kw ale nevím jaký by byl problém to předělat aby to fungovalo správně. Poradí někdo kdo má zkušenost????? Alík

Xsara 1,9D a TD
Nemám praktickou zkušenost, ale myslím že prodat 1,9 D  a koupit jinou 1.9 TD bude rozumnější. Vyrobíš si přestavbou více problémů než si na začátku můžeš představit a nevím jak by to bylo dále na technickýchprohlídkách atd...

- 
				alik.bodie
 - Nováček

hm
jo jo přemýšlel jsem nad tím že by to bylo moc složité