Iny klucik som skusil, bezvysledne, vag nevypisal ziadnu chybuváha píše:Přesně tak jestli to chytne a hned chcípne tak je něco s immo,zkus jiný klíček jestli máš nebo zkus z klíčku vyndat tyčinku a nastartovat,popřípadě přes vag ho zkus deaktivovat nebo zkontrolovat pin klíču a budíkumira píše:kazdopadne jestli ti to chytne a chcipne, tak je to immo.
popisujes to nejak slozite.
nestartuje Golf IV TDi-PD 115k
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kdyz jsem mel nove auto,tak mi to delalo neco podobneho,nastartoval jsem,auto bezelo 2 s a zdechlo,ridici jednotka nevypsala zadnou chybu,auto bylo v servise,taky si nevedeli rady,nakonec vymenili motor,ale zavada byla porad,az vymenili ridici jednotku,tak to bylo v pohode,nastesti auto bylo v zaruce....
Passat 2002 TDI96KW
no já myslím, že máš problém s impulzním kolem, dal bych dolů vanu a prohlídnul to, tady 115k jsou na to z nějakýho mi neznámýho důvodu náchylný, řešil jsem něco podobnýho, a i když jsem na tom kole nenašel žádne problém, pomohlo to, že jsem ho otřel, polaskal a pohladil
a od tý doby to startuje na brnk až do teď a jsou to už asi 2 roky, navíc píšeš, že jsi měl problém s turbem, už jsem viděl auto na kterým byla přihlá ojnice a píst urazil na tom kole nějakej zub, pak to určitě taky nechytne, ale to vše by mělo být poznat i z osciloskopu