Zaloha eeprom u budiku pres OBD konektor

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vagus
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od vagus »

drieg píše:Neposkytnul by mi nekdo k ryze studijnim ucelum dump z 1J5 920 826 A (VDO)? Mam stale pocit, ze to cte nesmyly... :(
Predem diky
Tady ho máš:
http://www.gti-tdi.de/board/attachment. ... mentid=259

kdybys hledal login, tak je na ofsetu 0CCh ;)
drieg
Nováček

Příspěvek od drieg »

vagus píše: Tady ho máš:
http://www.gti-tdi.de/board/attachment. ... mentid=259

kdybys hledal login, tak je na ofsetu 0CCh ;)
Dik moc za link, moc zajimavy forum...;)
drieg
Nováček

Příspěvek od drieg »

Nazdar chlapi, tak po nekolika pokusech s VAGDashTool by Gopel se mi nepodarilo korektne obsah eeprom vycist ani s nasazenim Win98:( Vysledek je stejny jako v XP, na zacatku az do adresy 0x100 skoro samy FF, pak zacnou nejaky rozumnejsi hodnoty, ale sem tam se objevi podezrelej blok 16B s FF. Zaver tedy zni - tato utilitka ve spojeni s Immo3 bohuzel neni seriozne pouzitelna... :(
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

drieg píše:Nazdar chlapi, tak po nekolika pokusech s VAGDashTool by Gopel se mi nepodarilo korektne obsah eeprom vycist ani s nasazenim Win98:( Vysledek je stejny jako v XP, na zacatku az do adresy 0x100 skoro samy FF, pak zacnou nejaky rozumnejsi hodnoty, ale sem tam se objevi podezrelej blok 16B s FF. Zaver tedy zni - tato utilitka ve spojeni s Immo3 bohuzel neni seriozne pouzitelna... :(
Souhlasím s tím, že tato utilitka je všechno jiné než seriózní, nicméně mě na Passatu 3BG/2002 s Immo3 to eepromku načte zcela korektně. Podotýkám, že musím mít nastaveno "Golf4 93C86 Immo 3".
Mrzí mne, že ti to nefunguje, ale varoval jsem, že na Immo3 není nic free. Takže buď letovat nebo VAGTacho USB :(
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Jak pise Vagus.Na Immo3 je opravdu zatim dobry VagTacho USB.Nebo jeste lepe SUPERVAG Profesional.Az na tu cenu.Nicmene, kdo se tim zabyva tak si dokaze vypocitat navratnost.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“