Ziegler-racing powerbox

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ROpa
Nováček
Odpovědi: 0

Ziegler-racing powerbox

Příspěvek od ROpa »

nasiel som v dovezenom aute z germanie "chip" alebo skor powerbox firmy http://www.ziegler-racing.de umiestneny pod RJ motoru, okrem napajania je prepojeny s RJ motoru 3 alebo 4 kablikmi (nepamatam si presne uz). Auto vyrobene 11/1999 chip je tam od 12.12.2000 (na stitku je napisany datum, zrejme si ho tam dal majitel namontovat po roku, ked mu skoncila zaruka ???) najazdene 170.000km a to hlavne, je to 2.5TDI V6 AKN. Tak by ma zaujimal vas nazor na kvalitu tychto powerboxov a aky vplyv to moze mat na tento motor. Inac montaz je urobena na 100%, vsetky kabliky su v tych original husich krkoch, najskor som si ani nevsimol ze tam je daco naviac... no ale to len tak na okraj. Toho casu je chip nefunkcny - ma odpojene napajanie. Na emiske to bolo, emisie su v pohode. Nedymi to, taha slusne, zvuk dobry, male slzenie oleja okolo 2 vstrekovacov na viku 4,5,6. V germanskom origo servise to bolo pred 5.000km, km vyzeraju byt povodne. V akom stave je vacka atd. uvidime ked sa budu robit rozvody.

ROpa
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

boxy sux ... oblbovani RJ ... jak rika kamos: je to, jako kdyz Te zenska, co Te ma rada, podvadi - snazi se to kamuflovat jeste lepsim sexem s Tebou, abys proste nic netusil ... a pak se najednou odstehuje (LOL)

Kasli na boxy, krabice, kontejnery a ostatni "obaly s oslama" ... to prave, co clovek k poradny jizde bez starosti o motor potrebuje jsou kvalitni plnokrevnici, tedy kvalitni chip ... a ten udela v CR asi jen Reesha (hm)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
ROpa
Nováček

Příspěvek od ROpa »

toto vsetko co si popisal mi je jasne, ale aj tak dakujem za reakciu...

ROpa
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“